Kvinna och man med varsin mobil

Gemensamt konto – ett sätt att samla mer bonus

Hos ICA Banken är det extra förmånligt att ha gemensamt konto för er som är ICA-kunder. Förutom att ni kommer snabbare upp till ICAs bonuscheckar har ni möjlighet att få dubbla bonuspoäng på alla era köp på ICA och i Apotek Hjärtats butiker.

Gemensamt matkonto ökar stammispotten

När ni samlar stammispoäng på ett gemensamt konto kommer ni snabbare upp i ICAs bonustrappa. Alla era köp på ICA och i Apotek Hjärtats butiker med korten räknas in i stammispotten. För att också bonusen på dina ICA-försäkringar ska räknas in i den gemensamma stammispotten behöver ni koppla ihop era stammiskonton.

Dubbel bonus på gemensamt konto

Med ICA Bankkort kan du få dubbel bonus på dina köp på ICA och i Apotek Hjärtats butiker om du samtidigt har lån, sparande eller sätter in lönen hos ICA Banken. Läs mer här om hur du får dubbel bonus.

När ni har gemensamt konto räcker det att en av er har rätt till dubbel bonus, så gäller det för båda bankkorten. Ni kan alltså båda få dubbla bonuspoäng på era köp när ni betalar med ICAs bankkort på ICA och Apotek Hjärtat.

Var syns bonusen?

Logga in här på icabanken.se eller i vår app. Under ”Min bonus” kan du se hur mycket bonus ni samlat hittills den här månaden.

Swish och gemensamt bankkonto

Vill ni använda det gemensamma kontot till Swish-betalningar? Inga problem, välj själva om en av er eller båda två ska ansluta Swish till kontot.

Öppna gemensamt konto – så här gör ni!

För att skaffa gemensamt konto med varsitt kort behöver ni ansöka tillsammans om nytt bankkort. Det är alltså inte möjligt att lägga till medkontohavare eller extra kort till ett befintligt konto. Börja med att välja om ni vill ha bankkort eller kreditkort till ert gemensamma konto. När ni fyller i ansökan väljer ni sedan ”två sökande”. Ni båda behöver godkänna innan ansökan kan skickas in.

Ansök om bankkort här

Ansök om kreditkort här

Tänk på! Om det nya, gemensamma kontot ska ersätta ditt nuvarande, privata ICA Banken-konto behöver du kontakta oss för att avsluta det kortet och kontot.

Tips! Skaffa gemensamt matkonto på ICA Banken för att …

  • enkelt hålla koll på era gemensamma matkostnader
  • kunna använda ICA-rabatter och bonuscheckar på båda korten
  • få möjlighet till dubbel bonus med båda korten

Läs också om gemensamt konto med två kort för dig som är ICA-student.

Dela