Hjärtan - skaffa gemensamt konto

Student – fixa gemensamt konto med två kort

Har ni tagit steget och blivit sambo? Då är det väl dags att era ICA-kort flyttar ihop också? När ni öppnar ett konto med varsitt kort på ICA Banken får ni ICA-studentrabatterna båda två, även om bara en av er är student. Smart, eller hur!

Gemensamt konto – gifta eller sambo

När du som är Stammis-student har ett konto tillsammans med din sambo, eller den du är gift med, laddas Stammis-student-rabatterna på båda korten, så att vem som helst av er kan handla veckans rabattvaror. Dessutom kan ni samla bonuspoäng tillsammans!

För att starta gemensamt konto med två kort hos ICA Banken behöver ni göra en ny, gemensam ansökan om Stammis-student. Då fyller ni helt enkelt i "2 sökande". Är din medsökande också student så är båda bankkorten kostnadsfria. Om din medsökande inte är student gör det ingenting, men hen får betala 35 kr/mån för bankkortet (kostnadsfritt under 21 år).

För över insamlade poäng

När ni fått era nya kort ringer ni ICA Bankens kundservice på 033-47 47 90, vardagar 8–20 och helger 10–15. Då avslutar vi era tidigare ICA-konton och stammispoängen förs över till ert gemensamma konto.

Tänk på! Du som är Stammis-student har ett bankkort utan avgift. När du gör en ny ansökan blir det nya kortet kostnadsfritt. Väljer du att behålla ditt tidigare bankkort efter det att du fått det nya kortet och kontot börjar det dras 35 kr/mån från det gamla kontot.

Fixa gemensamt stammiskonto

 

Läs mer om gemensamt konto för sambos, gifta eller andra familjemedlemmar här.

Dela