Företagstjänster

ICA Banken levererar effektiva betaltjänster och finansiella lösningar i form av bl.a. kontantkort, uttagsautomater, betallösningar och företagsbank för ICA-butiker.

En väg i våra tjänster för företag och offentlig sektor
Kylskåp i en ICA-butik är en av sakerna som ICA-handlare kan leasa.

Företagsbank för ICA-handlare

ICA Banken Företag är en företagsbank skräddarsydd för ICA-butikerna. Vi erbjuder tjänster och produkter för ICA-handlare på ett sätt som ingen annan bank kan.

Ska du miljöinvestera i butiken erbjuder vi omställningslån och leasing med extra bra villkor. Vill du veta mer? Skicka oss ett mejl, så hör en av våra företagsrådgivare av sig till dig. Vill du läsa mer om ICA Bankens hållbarhetsarbete, besök Så gör ICA Banken för att ta ansvar.

Skicka mejl till ICA Banken Företag

Banktjänster i butik

Vi erbjuder ICA-butiker följande banktjänster i butik:

  • Uttagsautomat
  • Uttag, insättning och avrundning i kassan
  • Inlösen av värdeavi

Betallösningar

Vi hyr ut betalterminaler till ICA-butiker och tillhandahåller en digital betalningslösning för ICA Gruppens bolag.


P27 - En nordisk betalplattform

Målet med P27 Nordic Payments Platform är att skapa en gemensam modern och framtidssäkrad infrastruktur för betalningar i Norden.

Läs mer om P27

Presentkort för företag

Ett ICA Presentkort är den perfekta gåvan som gör alla dina anställda nöjda. För vem blir inte glad av att själv kunna välja vad man vill ha ur ICAs breda sortiment av produkter.

ICA Presentkort för företag


Presentkort för privat­personer

I de flesta ICA-butiker kan man köpa ICA Presentkort som kan laddas med valfritt belopp upp till 2 000 kr.

  • Giltighetstiden för kortet är två år från inköpsdatum
  • Presentkortet kan inte användas vid köp på internet
  • Återköp av beställda presentkort medges ej

Kontantkort

Vårt kontantkort används av myndigheter och kommuner för att underlätta utbetalningar till personer som till exempel saknar personnummer, är utländska medborgare, stipendiater och till handkassor.

Läs mer om ICA Kontantkort

Personuppgifter

Om personuppgifter

Ditt förtroende är viktigt för oss. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss, det vill säga information kopplad till dig.

Vi vidtar åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss och att behandling sker i enlighet med gällande dataskyddsregler och våra interna riktlinjer och rutiner. Vi har även utsett ett dataskyddsombud vars uppgift är att granska att vi följer dessa regler, riktlinjer och rutiner.

Behandling av personuppgifter i ICA Bankens företagsaffär

ICA Bankens företagsaffär behandlar dina personuppgifter i egenskap av att du är kontaktperson eller företrädare för en juridisk person som är befintlig kund eller blivande kund i ICA Banken. Med företrädare menar vi att du antingen är firmatecknare för den juridiska personen eller har fått behörighet, exempelvis genom din anställning, att vidta åtgärder för den juridiska personens räkning. Vidare behandlar ICA Bankens företagsaffär dina personuppgifter innan och i samband med att du ingår en borgensförbindelse till säkerhet för en kreditprodukt där en juridisk person är kredittagare eller när du är ägare till en juridisk person som ansöker om en kreditprodukt hos oss.

Läs mer om hur ICA Bankens företagsaffär behandlar personuppgifter

En medarbetare på kundservice

Kontakta oss via e-post om våra företagstjänster