Gör ett smart val

Sätt in lönen, CSN eller pensionen på kontot kopplat till våra kort, så får du en ränta på 2,25 % på belopp upp till 25 000 kr1. Lönen in på kontot ger också möjlighet till dubbel bonus på ICA.

Tips! Vill du inte ha lönen in på kontot kopplat till kortet, öppna ett till bankkonto som är frikopplat från kortet och sätt in lönen där. Då är det på det kontot du får ovanstånde ränta.

Våra fördelar - Bli kund hos oss

Så flyttar du lönen

Privatanställd
Meddela arbetsgivaren att de ska sätta in lönen på ditt konto i ICA Banken.

Anställd inom kommun, stat eller landsting
Logga in i Swedbanks kontoregister eller Nordeas kontoregister med BankID och byt utbetalningskonto för lönen till ditt konto i ICA Banken.

Stammis-student
Logga in i Swedbanks kontoregister med BankID och byt utbetalningskonto för CSN till ditt konto i ICA Banken.

Pensionär
Kontakta det/de bolag som betalar ut din pension och be dem sätta in pensionen på ditt konto i ICA Banken.

Skaffa ett av våra kort

Har du lönen in till oss, vill du säkert kunna använda den också. Har du inte ett av våra kort, läs mer och skaffa ett av dem nedan.

Bankkort

Vårt populäraste kort som du kan välja med eller utan kontokredit.

Kreditkort

Upp till 60 dagars räntrefri kortkredit. Välj en kredit på 20 000 - 100 000 kr.

Bankkort för barn

Bankkort Barn & Ungdom, utmärkt första kort som är gratis fram till 21 års ålder.

stammis-pa-ica.jpg

Dubbel glädje med lönen in på kontot

Vårt sätt att visa att vi uppskattar att du väljer ICA Banken som din bank är att vi gör vi det ännu härligare för dig att vara stammis på ICA om du sätter in din lön, CSN eller pension hos oss.

Det bästa med lönen in hos oss är att du också får möjlighet till dubbel bonus* på dina köp med våra kort hos ICA. Det gäller även på Apotek Hjärtat* om du är medlem i Klubb Hjärtat.

Dubbel bonus - läs mer

*För att få dubbel bonus behöver du handla för 2 000 kr/mån eller mer på ICA eller i Apotek Hjärtats fysiska apotek med ditt bankkort och kreditkort från ICA Banken. Handlar du lite mindre varje månad, från 1 000 till 1 999 kr, får du dubbel bonus varannan månad. Stammis på ICA blir du som har ett av våra kort när du fyller 18 år och kan då samla stammispoäng.

Bra att tänka när du flyttar lönen

När du väljer att flytta lön, CSN, pension eller ersättning från Försäkringskassan till ICA Banken, tänk på att flytta detta också från gamla banken:

  • autogiron
  • E-fakturor
  • Stående överföringar
  • Månadssparanden
  • Betalningar
Mobil med ICA Bankens app

ICA Bankens konton omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda behållning i banken med ett belopp som motsvarar högst 1 050 000 kr om ICA Banken skulle försättas i konkurs. Ersättning betalas ut av Riksgälden inom 7 arbetsdagar från den dag ICA Banken försatts i konkurs, eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in.

1 Du som har din lön, CSN eller pension in på kontot får just nu 2,25 % i ränta på belopp upp till 25 000 kr. På belopp på kontot som överstiger 25 000 kr är det 0 % i ränta. Har du inte lön, CSN eller pension in på kontot är det 0 % i ränta oavsett belopp. På kreditkortets fakturakonto utgår ingen ränta vid ett eventuellt plussaldo.

En medarbetare på kundservice - Kontakta oss så hjälper vi dig

Vi hjälper dig om du har några frågor alla vardagar 8–20 och helger 10–15.


Tips!
Nu kan du chatta med oss. Fler kontaktvägar finns på vår sida för kundservice.

Chatta med oss!