Hur gör jag för att sätta in pengar på ICA-kortet?

Du som har ett rosa ICA-kort med betalfunktion kan sätta in pengar på det genom att du gör en inbetalning via bankgiro från din bank, ansöker om autogiro eller sätter in kontanter* på det direkt i kassan på ICA.

Inbetalning via autogiro till ett rosa ICA-kort

Du kan även sätta in pengar automatiskt på ditt rosa ICA-kort med betalfunktion via autogiro. Då överför du ett stående belopp varje månad eller den summa som du handlade för månaden innan.

Vill du ändra befintligt autogiro? Kontakta kundservice på 033-47 47 90, vardagar 8–17. Välj knappval 1 för det rosa ICA-kortet när du ringer

Inbetalning via bankgiro till ett rosa ICA-kort

Betalningsmottagare: ICA Banken AB
Bankgironummer: 204-3727
OCR: Ditt kontonummer, 9 siffror. Lägg till siffran 18 på slutet.

Du hittar också ditt OCR-nummer på inbetalningskortet som följer med ditt kontoutdrag varje månad. Kontakta oss om du vill beställa extra förtryckta inbetalningskort, där är OCR-numret och bankgironumret förtryckt.

Inbetalning via Swish till ett rosa ICA-kort

Swishfunktionen på ditt ICA-kort med betalfunktion hittar du under menyn Konto i bottenmenyn i ICA-appen. Klicka sedan på Dina kort för att hitta funktionen.

Följ instruktionerna i ICA-appen och fyll på ditt saldo med Swish. Pengarna sätts direkt in på ditt ICA-kort.

Viktigt att tänka på - Vid ansökan om ett nytt eller uppgradering till ICA-kort med betalfunktion kan du inte swisha till kontot förrän första bankdagen efter att kontot är öppnat.

Swishfunktionen finns endast i ICA-appen och inte i på ICAs webb om du loggar in där.

Insättning av kontanter på ett rosa ICA-kort

Du kan också sätta in kontanter* direkt i kassan på ICA med hjälp av ditt kort och din kortkod. Pengarna kommer in på kontot direkt. Du kan sätta in upp till 8 000 kronor under en kalendermånad. Tänk på att till enskilda ICA-butiker kan ha begränsningar vad det gäller möjligheten att kunna ta emot mynt för insättning.

*Eventuella lokala avvikelser kan förekomma, då inte alla ICA-butiker erbjuder denna tjänst.