Hållbara växter och en vattenkanna

Mest köpta fonderna hos oss

Fondsparande är ett alternativ till att spara pengar på sparkonto. Det lämpar sig för ett sparande på längre sikt. Här kan du se vilka fonder som våra kunder köpte mest den senaste månaden.

Vi har idag 59 olika fonder att välja på om man vill spara i fonder hos oss. Varje månad presenterar vi topplistan på vilka som är de 10 mest köpta fonderna bland våra kunder i ICA Banken.

Mest köpta fonderna under maj

  1. ICA Banken Modig
  2. ICA Banken Måttlig
  3. AMF Nordamerika
  4. Spiltan Aktiefond Invest
  5. Spiltan Global Invest
  6. ICA Banken Varlig
  7. SHB Global Index Criteria
  8. East Capital Balkans
  9. DNB India
  10. SEB Läkemedelsfond

Intresserad att börja fondspara?

Om du vill börja spara i fonder behöver du först öppna ett investeringssparkonto, eller så kallat ISK. När du öppnat detta kan du börja köpa fonder som finns i vår fondlista.

Ett tips är att månadsspara i fonder. Fördelen med ett månadsspar är att det sköter sig själv. När kursen på en fond går ned får du fler an­delar för ditt månadsbelopp och när kursen går upp får du färre andelar. Med ett månadsspar sprider du ut risken över tid. Att försöka tajma en fonds upp och nedgångar med engångsinsättningar är svårt.

Öppna ISK

Vi har också depåkonto om du tycker det passar dig bättre.


Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i en fond kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Dela