hajk med massa människor. Olika bankkort.

Ett kort för både resan och släktmiddagen

Planerar du en weekendresa eller kanske den årliga släktmiddagen? Använd ditt bankkort på bästa sätt för att få ut så mycket som möjligt av din budget. Vi har tre olika bankkort, för lite olika behov.

Bankkort som ger bonus när du handlar på ICA

Om du vill ha ett helt vanligt bankkort väljer du detta kort. Du kan använda bankkortet överallt där Mastercard accepteras, och får bonus på det du handlar i ICA-butiker*. Vi tar inte ut något valutaväxlingspåslag eller några avgifter när du tar ut pengar utomlands.

Läs mer om vårt bankkort

Bankkort Plus är vårt kreditkort

Vårt kreditkort, ICA Bankkort Plus, är ett Mastercard som ger dig bonus på ICA. Allt du handlar utanför ICA kommer på en faktura en gång i månaden.

Läs mer om vårt kreditkort

Undvik onödiga kostnader på utlandsresan:

  • Ta reda på vilka lokala banker som tar avgifter för uttag
  • Undvik att betala i svensk valuta eftersom kursen ofta blir sämre
  • Använd inte bankkortet på växlingskontor eftersom det kostar extra
  • Undvik onödig reseförsäkring - hemförsäkringen och försäkringen som ingår i bankkortet räcker ofta

Utför dina bankärenden med Mobilt BankID

Ansök om Mobilt BankID och upptäck hur smidigt det blir att utföra dina bankärenden hos ICA Banken utan din säkerhetsdosa och bankkort.

Reseförsäkring ingår

När du betalar minst 75 procent av din resa med ICA Bankens Mastercard-kort, Bankkort eller Bankkort Plus ingår en reseförsäkring. Försäkringen ingår också om du betalar resan direkt från det ICA Banken konto som är kopplat till kortet.

Mer om vår Mastercard reseförsäkring hittar du här

Uttagsavgifter utomlands

Vi ingen uttagsavgift inom EU vid automatuttag i Euro. För annan valuta än Euro inom EU och automatuttag i resten av världen tar vi en uttagsavgift på 20 kr. När du använder kortet utomlands tar vi ett växlingspåslag på 1,65 %. Tänk på att lokala banker kan ta ut avgifter.

*Köp av produkter med kortet som ICA-butik är förmedlare av, samt vissa i villkoren angivna produkter är undantagna från bonusgrundande köp.

Dela