ICA Borås

Coronavirusets påverkan – så agerar vi

ICA Bankens vision är att göra vardagen lite enklare. Med anledning av Coronaviruset är vi i en ny situation som påverkar de flesta i vardagen, även oss på banken.

Vi är en stark aktör på marknaden och kommer fortsätta leverera service och tjänster. Men det är också viktigt för oss att ta ett samhällsansvar. Vi följer därför självklart de riktlinjer och rekommendationer från Världshälsoorganisationen (WHO) och myndigheter. Det innebär att alla våra beslut grundas i försiktighetsprincipen för att i största möjliga mån skydda våra medarbetare, kunder och säkra att våra verksamheter kan hålla igång så opåverkade som möjligt. Det är viktigt för att fortsätta leverera bank- och försäkringstjänster till hela samhället.

Vi är en digital bank som är rustade för ett digitalt beteende. Det innebär att vi trots rådande situation har god förmåga att fortsätta bedriva vår verksamhet. Tack vare det kan du som kund fortfarande göra dina ärenden hos oss precis som vanligt.

Tillsammans tar vi nu ett samhällsansvar och tvättar händerna extra noga, vi stannar hemma när vi är sjuka och stöttar de i vår närhet som behöver oss. Vardagen för många är förändrad och vi på ICA Banken följer utvecklingen och gör allt vi kan för att göra våra kunders vardag enklare, även i svårare tider.


Mer om corona och din ekonomi

Här samlar vi information om hur coronautbrottet påverkar din ekonomi och hur dina försäkringar gäller.

Till ICA Bankens informationssida

Dela