livboj. Trygghetsförsäkring.

Trygghetsförsäkring för dig med Bankkort Plus

Från och med den 1 januari 2016 ingår det en trygghetsförsäkring i ICA Bankkort Plus. Trygghetsförsäkringen omfattar en allriskförsäkring och en förlängd garanti vid köp av ny hemelektronik. 

Mitt i stundande rea-tider lanserar vi en nyhet till vårt kreditkort ICA Bankkort Plus. Från och med 1 januari ingår det en trygghetsförsäkring som gäller vid inköp av ny hemelektronik* och hushållsmaskiner**.

När du står där i butiken och t ex ska köpa en ny tvättmaskin, så kan det vara bra att veta att det ingår en trygghetsförsäkring, likt den elektronikhandlarna erbjuder om du betalar den med ditt ICA Bankkort Plus.

Trygghetsförsäkringen omfattar en allriskförsäkring och en förlängd garanti.

Allriskförsäkring

Om du köpt hemelektronik* och hushållsmaskiner** med ditt ICA Bankkort Plus, ingår det en allriskförsäkring för produkter som köpts för privat bruk. Försäkringen gäller i från inköpstillfället och i upp till fem år och ersättning lämnas för skada som uppstått genom en plötslig och oförutsedd händelse.

Förlängd garanti

Vid inköp av ny hemelektronik* och hushållsmaskiner** med ditt ICA Bankkort Plus får du ett års extra garanti motsvarande den som tillverkaren lämnade, dock ej mer än totalt tre år från och med inköpsdatum.

Mer info och villkor för trygghetsförsäkringen och kreditkort


* Med hemelektronik menas t ex stereo, TV, DVD-spelare, TV-spelkonsol, dock ej persondatorer, mobiltelefoner eller kameror med tillbehör till dessa. Gäller ej demo och visningsexemplar.

** Med hushållsmaskin menas maskin avsedd för klädvård, disk, städning, förvaring eller tillagning av livsmedel. Gäller ej demo och visningsexemplar.

Dela