Nycklar och nyckelknippor - låna till bostad

Låna till bostad digitalt med personlig kontakt

Drömmen om en bostad kan börja på många sätt. Det kan handla om att du ska köpa din första egna bostad eller så vill du flytta till något annat för att du är i behov av större eller kanske mindre. Vi hjälper dig med allt från lånelöfte till bolån.

Vi erbjuder nu allt för dig som ska låna till en bostad. Det innebär att du kan ansöka om ett lånelöfte, göra en bolåneansökan direkt eller ansöka om att flytta bolån från en annan bank till ICA Banken.

Lånelöfte - en trygghet i budgivningen

Om du letar bostad är det bra om du börjar med att ansöka om ett lånelöfte och hos oss kan du enkelt räkna ut vilken bolåneränta du kan få. Har du ett lånelöfte är du redo att gå in i en budgivning på en bostad. Det ger dig också en indikation om hur högt du kan gå i en budgivning eftersom du vet hur mycket du kan låna.

Vi erbjuder ett lånelöfte som är giltigt i 3 månader, så du har gott om tid att gå på visningar tills det att du hittat den bostad du vill köpa.

När du vunnit budgivningen på en bostad, kontaktar du oss innan du skriver på något kontrakt, så får du en personlig kontakt som hjälper dig att omvandla lånelöftet till ett bolån.

Räkna på lånelöfte

Du som hittat ett boende och är redo att ta ett bolån på en gång, du kan räkna på din bolåneränta och här ansöka om ett bolån direkt.

Flytta ditt bolån till ICA Banken

Har du redan ett bolån hos någon annan idag och funderar på att byta bank, kan räkna på vilken bolåneränta du kan få hos oss. När du ansökt om att flytta ditt bolån till oss får du en personlig kontakt som hjälper dig med hela flytten av ditt bolån.

Räkna på att flytta bolån

Dubbel bonus på ICA och Apotek Hjärtat

Förutom att vi erbjuder en konkurrenskraftig ränta, kan du som har ett av våra bankkort och ett bolån hos oss få möjlighet till dubbel bonus på dina köp hos ICA och Apotek Hjärtat.

Vi hjälper dig hela vägen hem

Om du har några frågor om lånelöfte, ansökan om bolån eller flytt av bolån till ICA Banken är du varmt välkommen att kontakta oss på 033-47 47 90, vardagar 8–18.

ICA Banken förmedlar bolån i samarbete med Ålandsbanken, som är kreditgivare.


Vi har bra försäkringar också!

Oavsett om du äger en bostad idag eller är väg att köpa en ny, så behöver den försäkras. Spana in ICA Försäkrings alla olika försäkringar för ditt boende:

Hemförsäkring | Husförsäkring | Fritidshusförsäkring | Studenthem­försäkring

 

Dela