Kan jag sätta in och ta ut pengar i ICAs kassa?

Med 1 300 ICA-butiker runt om i landet är det enkelt att ta ut och sätta in kontanter på ditt bankkonto. Direkt i kassan på ICA.

Sätt in pengar*

Du kan sätta in kontanter direkt i kassan på ICA med hjälp av ditt kort och din kortkod, pengarna kommer in på kontot direkt. Du kan sätta in upp 8 000 kronor under en kalendermånad. Tänk på att enskilda ICA-butiker kan ha begränsningar vad det gäller möjligheten att kunna ta emot mynt för insättning.

Ta ut pengar*

Med ett av ICA Bankens bankkort så kan du göra kontantuttag i de flesta ICA-butiker, samt i uttagsautomater i hela världen. Hur mycket man kan ta ut i en bankomat är 5 000 kronor per tillfälle i en uttagsautomat, och 3 000 kronor per tillfälle i ICA-butiken. Du kan maximalt ta ut 15 000 kronor under en kalendervecka.

För dig med bankkort från Swedbank och Länsförsäkringar (ej kreditkort eller företagskort) kan uttag i kassan göras med upp till 2 000 kronor per uttag och mån av kontanter. Kortutgivaren kan ha andra begränsningar.

Avrundning i kassan*

Du kan avrunda upp till 200 kronor vid ett köp. Om du vill ta ut mer kontanter hänvisar vi till butikens uttagsautomat eller ett separat uttag i kassan om uttagsautomat saknas i butiken.

*Eventuella lokala avvikelser kan förekomma, då inte alla ICA-butiker erbjuder denna tjänst.