På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår

För trygghet i din vardag

Vi har hemförsäkring, bilförsäkring, olycksfallsförsäkring, reseförsäkring och låneskydd. Vi vill bidra till en tryggare vardag för dig och din familj, var ni än är.

Snart startar ICA Försäkring

ICA FörsäkringICA Banken byter försäkringsgivare från Moderna Försäkringar till vårt egna försäkrinsgbolag ICA Försäkring.

Nya kunder kan köpa försäkringar från och med den 1 oktober 2015 och du som är försäkringskund sedan tidigare, får ett brev om bytet i god tid innan huvudförfallodagen.

Läs mer om ICA Försäkring och bytet här

10 % rabatt på bilförsäkring

Vår fullmatade bilförsäkring är extra prisvärd för dig som även har en hemförsäkring hos oss. Du får nämligen
10 procents rabatt på premien då.

Bilförsäkring - räkna och teckna här

Bra skydd till ett bra pris med vår hemförsäkring och villaförsäkring

Med vår hemförsäkring eller villaförsäkring får du förutom ett bra grundskydd till ett bra pris, även ett utökat skydd som oftast inte ingår i andra hemförsäkringar.

Hemförsäkring - räkna och teckna

› Villaförsäkring - räkna och teckna

Till vår sida om skadehantering

Extra trygghet på resan

Vår reseförsäkring ingår automatiskt när du betalar med ditt ICA Bankkort eller Bankkort Plus. Försäkringen ger dig bland annat avbeställningsskydd och kompensation vid försening.

Mer om vår reseförsäkring

Olycksfallsförsäkring

Många är försäkrade via sitt arbete, men hur är det på fritiden. Vi har en prisvärd olycksfalls- försäkring som gäller dygnet runt för dig själv eller hela din familj.

Olycksfallsförsäkring - läs mer och teckna

Trygg försäkring för ditt fritidshus

Försäkringen ger ett skydd för ditt fritidshus och för egendom inne i huset som du äger, hyr eller lånar. Den ersätter även hyresbort- fall vid skada om ditt fritidshus är uthyrt.

Mer om fritidshusförsäkringen