På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår

För trygghet i din vardag

Vi har hemförsäkring, bilförsäkring, olycksfallsförsäkring, reseförsäkring och låneskydd. Vi vill bidra till en tryggare vardag för dig och din familj, var ni än är.

Premiär för ICA Försäkring

ICA FörsäkringICA Banken byter försäkringsgivare från Moderna Försäkringar till vårt egna försäkringsbolag ICA Försäkring.

Nya kunder kan köpa försäkringar från och med den 1 oktober 2015 och du som är försäkringskund sedan tidigare, får ett brev om bytet i god tid innan huvudförfallodagen.

Läs mer om ICA Försäkring och bytet här

Bilförsäkring med fast pris i 5 år

Vår fullmatade bilförsäkring ger en extra trygghet för dig och din bil. Du får dessutom ICA-bonus på hela försäkringpremien om du har ett ICA-kort eller något av ICA Bankens bankkort.

Bilförsäkring – räkna och teckna här

Bra skydd till ett bra pris med vår hemförsäkring och husförsäkring

Med vår hemförsäkring eller husförsäkring får du förutom ett bra grundskydd till ett bra pris, även ett utökat skydd som oftast inte ingår i andra hemförsäkringar.

Hemförsäkring – räkna och teckna

› Husförsäkring – räkna och teckna

Skadehantering

Har du råkat ut för en skada?

Här hittar du information om hur du som har en försäkring hos ICA Banken anmäler en skada.

Extra trygghet på resan

Vår reseförsäkring ingår automatiskt när du betalar med ditt ICA Bankkort eller Bankkort Plus. Försäkringen ger dig bland annat avbeställningsskydd och kompensation vid försening.

Mer om vår reseförsäkring

Olycksfallsförsäkring

Många är försäkrade via sitt arbete, men hur är det på fritiden. Vi har en prisvärd olycksfalls- försäkring som gäller dygnet runt för dig själv eller hela din familj.

Olycksfallsförsäkring – läs mer och teckna

Trygg försäkring för ditt fritidshus

Försäkringen ger ett skydd för ditt fritidshus och för egendom inne i huset som du äger, hyr eller lånar. Den ersätter även hyresbort- fall vid skada om ditt fritidshus är uthyrt.

Mer om fritidshusförsäkringen