varannanvecka-kalender-1420x488.jpg

Varannan Vecka-appen – ett stöd för separerade föräldrar

Vid en separation där barn finns med i bilden är det viktigt att få till ett fungerande samarbete för att skapa en stabil och trygg vardag kring barnen, både praktiskt och ekonomiskt. Nu startar ICA Banken samarbete med appen Varannan Vecka, som erbjuder stöd för separerade föräldrar.

Appen Varannan Vecka startades för att underlätta livet för barn och föräldrar efter en separation eller skilsmässa. Nära 40 procent av alla barn i Sverige lever med separerade föräldrar. Genom appens enkla verktyg för smidig planering och tydlig kommunikation blir det enklare att samarbeta i vardagen, med mindre risk för konflikter.

Ekonomin – en viktig del av varannan vecka-livet

Det är ett välkänt faktum att ekonomin är en vanlig anledning till bråk, inte minst bland separerade föräldrar. Med det nya samarbetet vill vi på ICA Banken kunna hjälpa våra kunder bättre med de utmaningar de ställs inför i och med en separation. Som kund hos ICA Banken får du därför ett introduktionserbjudande på Varannan Vecka-appen.

I appen får du också tips och råd kring varannan vecka-ekonomin. Från och med nu utökas nämligen expertpanelen i appen med vår vardagsekonom Magnus Hjelmér. Genom att dela med sig av tips och idéer för varannan vecka-ekonomin vill han bidra till ett bättre samarbete kring barnen.

Läs mer om Varannan Vecka-appen och ta del av erbjudandet

Dela