Trappa mot en gul vägg

Nu höjer vi räntan på sparkontot

Vi höjer nu räntan på vårt sparkonto till 2,70 procent. På sparkontot får du ränta från första kronan, plus fria uttag. Ett tips är att kombinera sparkontot med vårt ränteerbjudande på lönekonto1.

Nu höjer vi räntan på sparkontot

Nu gör vi det ännu mer fömånligt att välja vårt sparkonto som du kan göra fria insättningar och uttag på, när vi den 18 december höjer räntan på sparkontot. 

Ränteändringen på gäller från och med 18 december 2023

Konto Ny ränta Förändring
Sparkonto 2,70 % + 0,20 %
Sparkonto för barn 2,70 % + 0,20 %


Starta ett sparande

Som kund ICA Banken kan du enkelt själv öppna ett sparkonto och börja spara. Det smidigaste sparandet är om du startar ett automatiskt månadssparande. Då bestämmer du ett belopp som överförs till ditt sparkonto varje månad.

Öppna sparkonto

Spara till barn

Tips!

Du har väl inte missat att vi ger ränta på lönekontot också? Alla kunder som väljer att ha lön, CSN eller pension in på kontot kopplat till ICA Bankens bankkort, kreditkort eller Bankkort Barn Och Ungdom, får 2,25 % i ränta på saldo upp till 25 000 kr1


1) Du som har din lön, CSN eller pension in på kontot får just nu 2,25 % i ränta på belopp upp till 25 000 kr. Räntan utbetalas årsvis. På belopp på kontot som överstiger 25 000 kr är det 0 % i ränta. Har du inte lön, CSN eller pension in på kontot är det 0 % i ränta oavsett belopp. På kreditkortets fakturakonto utgår ingen ränta vid ett eventuellt plussaldo. 

ICA Bankens konton omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda behållning i banken med ett belopp som motsvarar högst 1 050 000 kr om ICA Banken skulle försättas i konkurs. Ersättning betalas ut av Riksgälden inom 7 arbetsdagar från den dag ICA Banken försatts i konkurs, eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in.

 

Dela