På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår

ICA Bankens Kundpanel

Genom kundpanelen förbättrar vi våra produkter, service och tjänster.

För oss på ICA Banken är det viktigt att veta vad våra kunder tycker. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår service, våra produkter och tjänster för att du som kund ska vara nöjd. För att lyckas är det viktigt att vi lyssnar på våra kunder. Därför rekryterar vi kunder till vår kundpanel löpande för att delta i olika undersökningar.

Hur går det till

Vi garanterar att alla svar kommer att behandlas konfidentiellt och att ingen kommer att se att vem som är medlem i kundpanelen eller vad någon svarat i en undersökning. Vi kommer aldrig att ställa frågor om kontonummer, koder eller annat som rör kunders privatekonomi utan alla frågor i enkäterna är av generell karaktär. Våra kunder har blivit slumpmässigt utvalda, och alla undersökningar sker via E-post.

Har du frågor gällande undersökningen? Vänligen kontakta oss på utskick@panel.novusopinion.se

För hjälp med arbetet kring vår kundpanel har vi tagit hjälp av företaget Novus.

Läs mer om Novus här › www.novus.se 

 

Tyck till du också

Alla deltagare i vår kundpanel är redan tillsatta. Har du synpunkter eller vill läsa om andras frågor, tips och idéer, besök vårt forum på Kundo.

› Till forumet