På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår

Företagstjänster

ICA Bankens Företagstjänster levererar effektiva betaltjänster och finansiella lösningar i form av uttagsautomater, kontantkort och betalterminaler.

ICA Bankens Företagstjänster

ICA Bankens Företagstjänster levererar effektiva betaltjänster och finansiella lösningar i form av uttagsautomater, kontantkort och betalterminaler till ICA Handlare, ICA Gruppen samt myndigheter och kommuner. ICA Banken erbjuder företagstjänster till ICA-butiker:

Uttagsautomater – De flesta av ICA Bankens uttagsautomater finns placerade i ICA-butiker, men det finns även placeringar på andra offentliga platser.

Betalterminaler – ICA Banken hyr ut betalterminaler till ICA-butiker.

Kontantkort – ICA Bankens Kontantkort används främst av myndigheter, kommuner och landsting för att underlätta offentliga betalningar till personer utan koppling till ett personnummer, personer som inte kan få ett bankkontonummer, utländska medborgare, stipendiater och till handkassor.

I dag används ofta kontanter, utbetalningsavier och utländska checkar vid dessa utbetalningar. Använd istället ICA Bankens kontantkort som utbetalningstjänst för att minska kostnaderna för att köpa, hantera och administrera kontanter genom att ersätta avier som kostar att skicka, lösa in, returnera med mera.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av dessa företagstjänster, ring oss på 033-47 47 55 eller skicka ett e-post.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av våra företagstjänster, kontakta oss på 033-47 47 55 eller skicka ett e-post.