På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår

Lånelöfte innan du går på visning

För att veta hur långt du kan vara med i en budgivning på ett hus eller en bostadsrätt, ansök om ett lånelöfte innan du går på visning.

Ett lånelöfte ansöker du om när du letar ny bostad och går på visningar.

  • Lånelöfte upp till 85 % av bostadens värde
  • Ett lånelöfte är giltigt under en begränsad tid*

Skaffa ett lånelöfte

När du letar bostad och ska börja gå på visningar är det bra att förbereda sig med ett lånelöfte. Ett lånelöfte är en trygghet för dig, då du vet hur mycket du kan buda i en budgivning på ett objekt. Det är också en trygghet för en mäklare om du vunnit en budgivning att du har löfte om att ta ett bolån hos en bank. 

Lånelöfte hos ICA Banken

  • Giltigt under en begränsad tid*
  • Lånelöfte kan beviljas på upp till 85 % av bostadens värde
  • Trygghet både för dig och en mäklare i en budgivning

Hur stort belopp man kan få lånelöfte på baseras på hushållets ekonomiska förutsättningar och de uppgifter du fyllt i ansökan. För att godkänt lånelöfte ska kunna omvandlas till ett bolån är det viktigt att du lämnat korrekta och fullständiga uppgifter, samt att återbetalningsförmågan inte försämrats.

Gör en lånelöfteskalkyl med hjälp av vår bolånekalkyl idag och här kan du se alla våra aktuella bolåneräntor.

* Ett lånelöfte hos ICA Banken är vanligtvis giltigt i tre månader, men med anledning av ny lagstiftning gällande skärpt amorteringskrav, som träder i kraft 1 mars 2018, så sträcker sig giltighetstiden för ett lånelöfte som längst till 28 februari 2018.

Räkna på ditt bolån

Räkna på vad ett bolån skulle kosta dig med vår bolånekalkyl.

› Bolånekalkylen

Villkor för bolån

Vi erbjuder bolån i samarbete med SBAB Bank och ingen rådgivning mellan olika kreditgivare.