På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår

Hur ansluter jag mitt kort till Samsung Pay?

Ladda hem och installera Samsung Pay på din telefon och säkerställ samtidigt att korrekt mobilnummer finns upplagt i din profil på ICA Banken. Detta kan du göra genom bankappen eller webben, där även mobilnumret kan uppdateras. Därefter följer du instruktionerna i Samsung Pay. Du kommer behöva knappa in kortuppgifter eller läsa in kortets uppgifter med hjälp av kamerafunktionen i appen för Samsung Pay, samt godkänna bankens särskilda villkor för användning av Samsung Pay.

Du får sen ett SMS med en aktiveringskod till det mobilnummer vi har registrerat på dig och denna kod ska matas in i Samsung Pay för att komma vidare. Om vi saknar mobilnummer till dig, kommer upplägget av kortet att nekas. Du får meddelande i Samsung Pay om vilket nummer koden skickats till.

Börja betala med Samsung Pay, samma regler gäller för kortaktivering och geografiska begränsningar som för vanliga kort.