På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår

Du är väl ICA-student?

100 % fet välkomstpresent

Woop-woop! Mer avokado, mer kalas och fett cashew-flow! Bli ICA-student och få galet bra priser på mat, dubbel bonus*, kostnadsfritt bankkort och mycket mer!

Bli ICA-student

Det här får duBara bra grejer!

  • Bankkort utan kostnad under tiden du pluggar
  • Bra studentrabatter på mat varje vecka
  • Koll på pengarna via webb, app, telefon och butik
  • 100 kronor om du sätter in ditt CSN på kontot
  • Dubbel bonus på ICA*
  • Välkomstpresent: ICA Olivolja extra virgin 750 ml**

 

Ugglan i trikåer - ICA StudentLyssna på ugglan och få pengarna att räcka längre

När du är ICA-student är ditt ICA Bankkort kostnadsfritt medan du pluggar och ett år efter avslutade studier. Dessutom får du upp till 50% studentrabatt på utvalda varor i ICA-butikerna och tips om hur du får studentlivet att bli liiiite skönare!

En extra hundralapp när du flyttar CSN till ICA-bankkontot

Det är smart att låta CSN gå in på ditt konto i ICA Banken. Då har du pengarna på plats när du ska utnyttja dina rabatter och du får dubbel bonus* när du betalar med kortet på ICA. Och så sätter vi in en hundralapp på ditt konto när du ordnat med överföringen, som pepp och tack för ett smart val!

Studentpriser på träning, resor och hemförsäkring

För att du som ICA-student ska få lite extra har vi samarbeten med andra företag. Just nu får du bland annat lägre pris på träningskort från Actic. Vi har också en särskild hemförsäkring för dig som är ICA-student. Den ger dig ett bra skydd och du får dessutom ICA-bonus på hela försäkringskostnaden.Självklart samarbetar vi med andra företag – just nu får du till exempel lägre pris på träningskort från Actic. Vi har också en särskild hemförsäkring för ICA-studenter, som ger bra skydd och ICA-bonus på hela försäkringskostnaden!

Ansök om ICA Student

*) Du får dubbel bonus när du betalar på ICA med ditt ICA Bankkort.
**) Olivoljan laddas upp på ditt ICA-kort och finns att hämta i valfri ICA-butik inom 30 dagar från det att du erhållit information om att du blivit ICA-student.

Veckans varor ICA Student

Veckans varor på ICA Student

Kolla in vilka studentrabatter som gäller just den här veckan!

› Till veckans erbjudanden

Vi finns på Facebook

På ICA Students Facebookssida kan du få svar på funderingar om erbjudanden och aktuella aktiviteter som till exempel tävlingar och mycket mer.

› In och gilla oss på Facebook

Visste du att...?

Sätt in ditt CSN hos ICA Banken så får du 100 kronor i gåvaICA-studenter får 100 kronor i gåva om de väljer att sätta in sitt CSN hos ICA Banken.

› Flytta ditt CSN till ICA Banken

Frågor och svar om ICA Student

Har du frågor om ICA Student? Här hittar du en FAQ.

› Till Frågor och svar 

Blippa med ditt bankkort

Med ICA Bankens bankkort kan du blippa, dvs göra småköp under 250 kronor utan att slå din kortkod. Håll bara kortet intill terminalen när det är dags att betala.

Betalning och bonusregistrering sker med ett enda blipp.