På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2017-12-05

Betala julen med rätt kort

Betala julen med rätt kort
Betala julen med rätt kort ICA erbjuder så mycket mer än bara mat

Just nu skrivs det massor med önskelistor och det önskas allt från leksaker, spel, kläder, elektronikprylar och upplevelser. Din egen shoppinglista blir allt längre med mat och julklappar som ska handlas inför julen - missa därför inte fördelarna med att betala julen med rätt kort.

Bonus är bra - dubbel bonus är bättre

När det ska handlas på ICA inför julens alla festligheter, glöm då inte att betala med något av ICA Bankens kort*, så får du ICA-bonus på godsakerna du handlar.

Det blir ännu mer smaskens för dig som betalar med ICA Bankens kort och dessutom sparar, försäkrar eller har ett lån hos oss - du får dubbel bonus på ICA.

Extra bra trygghet i vårt kreditkort

Vi vill också påminna om att i vårt kreditkort, Bankkort Plus ingår det en Trygghetsförsäkring. Den gör att du inte behöver köpa till en extra försäkring av butiken när du köper hemelektronik** och hushållsmaskiner*** för privat bruk. Det enda du behöver göra är att betala för produkten med ditt ICA Bankkort Plus. Superenkelt, eller hur?

ICA har så mycket mer än bara mat

Du vet väl att ICA erbjuder mer än bara mat. Hos ICA Hemma hittar du massor med heminredning, böcker, hemelektronik, hushållsmaskiner och tillbehör till köket. Om du har idétorka inför julklappsshoppingen, besök ICA Hemmas sida med julklappstips. Betala sedan dina julklappar hos ICA Hemma med något av ICA Bankens kort, så får du ICA-bonus.

Om prylar inte står på önskelistan kanske en upplevelse är något att stoppa i julklappssäcken? Hos ICA Upplevelser finns allt från fartfyllda adrenalinkickar till lugna upplevelser för dig som vill njuta av en mat eller smakupplevelse. Även hos ICA Upplevelser får du ICA-bonus om du betalar den med något av ICA Bankens kort.

Betala därför julen med rätt kort – ICA Bankens kort!

* ICA Bankens kort omfattar: ICA Bankkort med en kortavgift på 25 kr per månad och som har en effektiv ränta på kontokrediten på 9,06 %, oavsett kreditbelopp. ICA Bankkort Plus med en kortavgift på 27 kr per månad och en effektiv ränta på kortkrediten på 11,24 %, oavsett kreditbelopp. ICA Bankkort Maestro med en kortavgift på 25 kr per månad.

** Med hemelektronik menas t ex stereo, TV, DVD-spelare, TV-spelkonsol, dock ej persondatorer, mobiltelefoner eller kameror med tillbehör till dessa.

*** Med hushållsmaskin menas maskin avsedd för klädvård, disk, städning, förvaring eller tillagning av livsmedel.

Fler nyheter


Buffert - din ekonomiska livlina
Hushållsekonomi 2018-01-02

Buffert - din ekonomiska livlina

Många svenskar saknar idag buffert och det råder många meningar om hur stor buffert man borde ha. Vi guidar dig och ger tips till den som har svårt att komma igång. Det är aldrig försent att starta ett buffertsparande.

› Så mycket bör du ha som buffert
Artikelbild
Hushållsekonomi 2016-02-01

Så lyckas du med ditt nyårslöfte

Gav du ett nyårslöfte om att få din ekonomi på fötter? Du var inte ensam, ett av de vanligaste löftena är just att ”få ordning på sin ekonomi”. Var tionde löfte handlar om det, men bara var femte lyckas hålla löftet. Hur ska du då göra för att lyckas hålla ditt löfte om en mer ordningssam ekonomi? Här ger jag några handfasta tips som kommer göra skillnad för just din ekonomi.

› Läs Magnus Hjelmérs tips för att komma igång med sparandet
Köp din hemelektronik med Bankkort Plus och få en Trygghetsförsäkring på köpet
Hushållsekonomi 2015-12-22

Extra bra nyhet för dig med Bankkort Plus

Från och med den 1 januari 2016 ingår det en trygghetsförsäkring i ICA Bankkort Plus. Trygghetsförsäkringen omfattar en allriskförsäkring och en förlängd garanti vid köp av ny hemelektronik. 

› Läs mer om nya trygghetsförsäkringen i Bankkort Plus
Artikelbild
Hushållsekonomi 2015-11-08

Säkra en billig jul

Julen är mångas favorithögtid, men det är inte alltid lätt att få ekonomin att gå ihop när man vill att allt ska vara så perfekt som möjligt under denna högtid. ICA Banken har samlat några tips hur du kan säkra en billigare jul så du och din familj kan lägga fokus på det som är viktigt.

› Läs ICA Bankens tips för en billigare jul
Artikelbild
Hushållsekonomi 2015-08-17

För mycket månad kvar i slutet av lönen?

Sommar och semester börjar lida mot sitt slut och vardagen återgår sakta till normala rutiner igen. Många plånböcker ekar tomma och man funderar på vart tog pengarna vägen? 

› Mer om hur vi kan hjälpa dig