På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2017-02-22

Träffa oss i Mora under Vasaloppsveckan

ICA Banken är på plats i Mora vid Vasaloppet
ICA Banken är på plats i Mora vid Vasaloppet Om du är Mora i veckan, kan det kan löna sig att besöka ICA Bankens monter i Vasaloppstältet.

Ska du kanske själv åka? Då har du möjlighet att träffa oss på ICA Banken och vara med och tävla om fina priser. Du hittar oss på mässan i Vasaloppstältet i Mora mellan den 22 februari och 5 mars.

Tag pulsen på din vardagsekonomi

Vi finns i ICAs monter med våra kunniga privatrådgivare. Du kan ställa frågor om våra tjänster och även boka rådgivning. Hur kan vi hjälpa dig till en hälsosam vardagsekonomi?

Träffa ICA Bankens vardagsekonom

Den 25-26 februari finns ICA Bankens vardagsekonom, Magnus Hjelmér på plats i vår monter i Vasaloppstältet och svarar på dina frågor om ekonomi.

MISSA INTE - Livesändning på plats

Magnus Hjelmér kommer även livesända på sin Facebooksida, där han kommer intervjua och prata med deltagare. Man bränner inte bara kalorier av att delta i lopp som Vasaloppet, utan man bränner även en del pengar på att delta i motionslopp av olika slag. Hur gör deltagarna för att få ihop till allt från startavgift, boende och resa till och från loppen?

Följ honom på hans Facebooksida, så att du inte missar livesändningen.

Exklusivt för dig som bokar rådgivning på mässan

Du som bokar rådgivning* och vid det förbokade rådgivningstillfället köper en produkt får ett ICA Presentkort, värde 500 kr.

Chans till presentkort på 10 000 kr hos Ving

Du som bokar rådgivning* och vid det förbokade rådgivningstillfället köper två produkter, samt lämnar ditt bästa vardagsekonomiska tips i bokningsformuläret är med i utlottningen av ett Ving Presentkort värde, 10 000 kr.

Rådgivningstillfället ska ske senast den 31 mars 2017.

Njut av den härliga mässan tillsammans med oss och alla andra – skidåkare och medföljande hejarklackar.

Vi ses på mässan och i spåret!

* Gäller förbokad rådgivning i ICA Bankens monter på Vasaloppsmässan. Rådgivningstillfället ska genomföras senast 31 mars 2017. ICA Banken kontaktar dig för bokning av tid.

Fler nyheter


Artikelbild
Kampanjer 2017-11-20

Black Friday - fyll julstrumpan redan nu

Konceptet Black Friday, "svart fredag", kommer från USA och är synonymt med riktigt rabatterade priser. Priskalaset infaller traditionellt första fredagen efter Thanksgiving – och så även i Sverige.

› Läs mer om Black Friday
Stöd Childhoods arbete för utsatta barn
Kampanjer 2017-11-20

Var med och stötta Childhoods arbete

ICA stödjer sedan 14 år tillbaka World Childhood Foundation som är en organisation som arbetar med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn, både här i Sverige och i resten av världen.

› Mer om Childhood och hur du kan vara med att hjälpa
ICA Banken stödjer Rosa Bandet-insamlingen 2017 och skänker 100 000 kr
Kampanjer 2017-11-01

Årets insamling till Rosa Bandet

ICA Banken valde att skänka 100 000 kr till 2017 års insamling till Rosa Bandet och vi utmanade några av våra branschkollegor att också bidra. ICA Bankens kunder har dessutom i år skänkt rekordmycket pengar.

› Läs mer om resultatet av årets kampanj till förmån för Rosa Bandet
ABrn som leker med höstlöv
Kampanjer 2017-10-23

Borta bra men hemma bäst

Allas höstlov ser olika ut. Några av oss arbetar som vanligt och barnen är på fritids eller förskola. Vissa är hemma och är lediga, medan andra väljer att resa bort till andra breddgrader.

› Tips inför stundande höstlov
Rosa Bandet 2017 -design av Efva Attling
Kampanjer 2017-10-01

Tillsammans kan vi besegra cancer

ICA Bankens kunder har under flera år kunnat bidra till insamlingen Rosa Bandet genom våra gåvoknappar. Förra året skänkte våra kunder över 270 000 kr tillsammans. I år skänker ICA Banken 100 000 kr till Rosa Bandet och vi skickar dessutom ut en utmaning till våra branschkollegor.

› Läs mer om vår utmaning och hur du kan vara med och stötta