På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2016-10-01

Ditt bidrag till Rosa Bandet kan göra skillnad

Insamling till förmån för Rosa Bandet
Insamling till förmån för Rosa Bandet Du som kund i ICA Banken kan enkelt bidra till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj via vår gåvoknapp.

För oss inom ICA hänger mat och hälsa ihop. Därför har ICA stöttat Cancerfonden i många år och Rosa Bandet-kampanjen mot bröstcancer sedan starten år 2003. Vi på ICA Banken har under ett par år gjort det enklare för våra kunder att skänka en slant.

ICA Banken

Rosa varor – för dig själv och andra

En hälsosam livsstil kan förebygga en tredjedel av all cancer – även om det inte är en garanti för att slippa drabbas. Därför har ICA en stor mängd frukt & grönt bland sina rosa varor. Köper du en av produkterna vars förpackning klätts i rosa för Rosa Bandet, bidrar du till forskningen mot bröstcancer.

Enkelt att skänka med våra gåvoknappar

Om du är kund i ICA Banken finns våra sedvanliga gåvoknappar till förmån för insamlingen till Rosa Bandet fram till och med den 31 oktober. Du hittar dem här nedan, på internetbanken och i våra appar. Klickar du på någon av dem förifyller vi ett betalningsuppdrag med alla uppgifter som behövs för att skänka. Sedan behöver du bara du signera och godkänna betalningen.

Insamlingskampanjen är slut och gåvoknapparna är borttagna.

Köp Rosa Bandet - 30 kronor

Cancerfondens rosa band får varje år ett nytt mönster och syftet med det är precis som alltid, att samla in pengar till cancerforskning, sprida kunskap om bröstcancer och hur man minskar risken för att drabbas av cancer.

Bandet kan du köpa i din närmaste ICA-butik, Apotek Hjärtat eller hos Lindex.

30 minuter om dagen är bra för behagen

Att röra på sig en halvtimma under de flesta av livets dagar minskar risken för cancer. Särskilt tydlig effekt har det på bröstcancer. Det spelar ingen roll om du cyklar, städar, dansar eller promenerar, det viktiga är att pulsen höjs.

› På ICA.se kan du läsa mer om årets insamling till Rosa Bandet

› På Cancerfondens hemsida kan du läsa om var pengarna går

Fler nyheter


Artikelbild
Kampanjer 2017-11-20

Black Friday - fyll julstrumpan redan nu

Konceptet Black Friday, "svart fredag", kommer från USA och är synonymt med riktigt rabatterade priser. Priskalaset infaller traditionellt första fredagen efter Thanksgiving – och så även i Sverige.

› Läs mer om Black Friday
Stöd Childhoods arbete för utsatta barn
Kampanjer 2017-11-20

Var med och stötta Childhoods arbete

ICA stödjer sedan 14 år tillbaka World Childhood Foundation som är en organisation som arbetar med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn, både här i Sverige och i resten av världen.

› Mer om Childhood och hur du kan vara med att hjälpa
ICA Banken stödjer Rosa Bandet-insamlingen 2017 och skänker 100 000 kr
Kampanjer 2017-11-01

Årets insamling till Rosa Bandet

ICA Banken valde att skänka 100 000 kr till 2017 års insamling till Rosa Bandet och vi utmanade några av våra branschkollegor att också bidra. ICA Bankens kunder har dessutom i år skänkt rekordmycket pengar.

› Läs mer om resultatet av årets kampanj till förmån för Rosa Bandet
ABrn som leker med höstlöv
Kampanjer 2017-10-23

Borta bra men hemma bäst

Allas höstlov ser olika ut. Några av oss arbetar som vanligt och barnen är på fritids eller förskola. Vissa är hemma och är lediga, medan andra väljer att resa bort till andra breddgrader.

› Tips inför stundande höstlov
Rosa Bandet 2017 -design av Efva Attling
Kampanjer 2017-10-01

Tillsammans kan vi besegra cancer

ICA Bankens kunder har under flera år kunnat bidra till insamlingen Rosa Bandet genom våra gåvoknappar. Förra året skänkte våra kunder över 270 000 kr tillsammans. I år skänker ICA Banken 100 000 kr till Rosa Bandet och vi skickar dessutom ut en utmaning till våra branschkollegor.

› Läs mer om vår utmaning och hur du kan vara med och stötta