På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2017-10-23

Borta bra men hemma bäst

ABrn som leker med höstlöv
ABrn som leker med höstlöv

Allas höstlov ser olika ut. Några av oss arbetar som vanligt och barnen är på fritids eller förskola. Vissa är hemma och är lediga, medan andra väljer att resa bort till andra breddgrader.

Man kan ju faktiskt ha mysigt och roligt även på hemmaplan. Kanske baka lite, pyssla och spela spel inomhus? Eller varför inte bygga koja och leka skattletare i skogen.

Att ta tid till avkoppling och vila är inte heller så dumt. Kryp upp i soffan och lyssna på ljudbok tillsammans eller gör ert eget hemma-spa. Och vill man bara göra en liten utflykt kan man alltid ”leka turist” i sin egen stad.

Har du inte bestämt dig än?

Vi vill passa på att tipsa dig om, att du som har ett av ICAs kort, kan ta del av många fina erbjudanden.  Rabatt på hotellerbjudanden, resor och kryssningar, dagsaktiviteter och massor av underhållning. Kanske blir det en kryssning med Viking Line ändå?

Se aktuella erbjudanden

Fler nyheter


Artikelbild
Kampanjer 2017-11-20

Black Friday - fyll julstrumpan redan nu

Konceptet Black Friday, "svart fredag", kommer från USA och är synonymt med riktigt rabatterade priser. Priskalaset infaller traditionellt första fredagen efter Thanksgiving – och så även i Sverige.

› Läs mer om Black Friday
Stöd Childhoods arbete för utsatta barn
Kampanjer 2017-11-20

Var med och stötta Childhoods arbete

ICA stödjer sedan 14 år tillbaka World Childhood Foundation som är en organisation som arbetar med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn, både här i Sverige och i resten av världen.

› Mer om Childhood och hur du kan vara med att hjälpa
ICA Banken stödjer Rosa Bandet-insamlingen 2017 och skänker 100 000 kr
Kampanjer 2017-11-01

Årets insamling till Rosa Bandet

ICA Banken valde att skänka 100 000 kr till 2017 års insamling till Rosa Bandet och vi utmanade några av våra branschkollegor att också bidra. ICA Bankens kunder har dessutom i år skänkt rekordmycket pengar.

› Läs mer om resultatet av årets kampanj till förmån för Rosa Bandet
Rosa Bandet 2017 -design av Efva Attling
Kampanjer 2017-10-01

Tillsammans kan vi besegra cancer

ICA Bankens kunder har under flera år kunnat bidra till insamlingen Rosa Bandet genom våra gåvoknappar. Förra året skänkte våra kunder över 270 000 kr tillsammans. I år skänker ICA Banken 100 000 kr till Rosa Bandet och vi skickar dessutom ut en utmaning till våra branschkollegor.

› Läs mer om vår utmaning och hur du kan vara med och stötta
ICA Banken är på plats i Mora vid Vasaloppet
Kampanjer 2017-02-22

Träffa oss i Mora under Vasaloppsveckan

Ska du kanske själv åka? Då har du möjlighet att träffa oss på ICA Banken och vara med och tävla om fina priser. Du hittar oss på mässan i Vasaloppstältet i Mora mellan den 22 februari och 5 mars.

› Mer om evenemanget under Vasaloppsveckan