På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2017-11-20

Black Friday - fyll julstrumpan redan nu

Artikelbild
Artikelbild

Konceptet Black Friday, "svart fredag", kommer från USA och är synonymt med riktigt rabatterade priser. Priskalaset infaller traditionellt första fredagen efter Thanksgiving – och så även i Sverige.

Det känns ju alltid skönt att göra en bra affär. När det man har i plånboken räcker till mer än väntat.

Black Friday infaller fredagen den 24 november och är julhandelns stora ”för-rea”.

Passa på att handla julklappar och kanske ett par av nästa års födelsedagspresenter, till familj och vänner. På köparnas topplista står elektronik, kläder, heminredning och hushållsapparater.

Det kan helt enkelt bli rena rama julafton – redan i november.

Shoppingtips!

icahemma.se hittar du massor av varor till kanonpriser. Alltifrån spelkonsoller, hörlurar och lego, till högtryckstvättar, tv och köksmaskiner.

Smidigt, smart och säkert

Om du ska handla på nätet, så tänk på att handla från webbplatser du kan lita på. Läs mer om våra råd för en skön och säker julhandel på nätet.

Fler nyheter


Stöd Childhoods arbete för utsatta barn
Kampanjer 2017-11-20

Var med och stötta Childhoods arbete

ICA stödjer sedan 14 år tillbaka World Childhood Foundation som är en organisation som arbetar med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn, både här i Sverige och i resten av världen.

› Mer om Childhood och hur du kan vara med att hjälpa
ICA Banken stödjer Rosa Bandet-insamlingen 2017 och skänker 100 000 kr
Kampanjer 2017-11-01

Årets insamling till Rosa Bandet

ICA Banken valde att skänka 100 000 kr till 2017 års insamling till Rosa Bandet och vi utmanade några av våra branschkollegor att också bidra. ICA Bankens kunder har dessutom i år skänkt rekordmycket pengar.

› Läs mer om resultatet av årets kampanj till förmån för Rosa Bandet
ABrn som leker med höstlöv
Kampanjer 2017-10-23

Borta bra men hemma bäst

Allas höstlov ser olika ut. Några av oss arbetar som vanligt och barnen är på fritids eller förskola. Vissa är hemma och är lediga, medan andra väljer att resa bort till andra breddgrader.

› Tips inför stundande höstlov
Rosa Bandet 2017 -design av Efva Attling
Kampanjer 2017-10-01

Tillsammans kan vi besegra cancer

ICA Bankens kunder har under flera år kunnat bidra till insamlingen Rosa Bandet genom våra gåvoknappar. Förra året skänkte våra kunder över 270 000 kr tillsammans. I år skänker ICA Banken 100 000 kr till Rosa Bandet och vi skickar dessutom ut en utmaning till våra branschkollegor.

› Läs mer om vår utmaning och hur du kan vara med och stötta
ICA Banken är på plats i Mora vid Vasaloppet
Kampanjer 2017-02-22

Träffa oss i Mora under Vasaloppsveckan

Ska du kanske själv åka? Då har du möjlighet att träffa oss på ICA Banken och vara med och tävla om fina priser. Du hittar oss på mässan i Vasaloppstältet i Mora mellan den 22 februari och 5 mars.

› Mer om evenemanget under Vasaloppsveckan