På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2016-12-08

Säg hej till nya appen

Bild på ICA Bankens app
Bild på ICA Bankens app Säg hej till ICA Bankens nya app

Under hösten genomförde vi en undersökning, där vi lät våra användare och besökare tycka till om två förslag till ny meny och navigering i våra appar. Nu är arbetet klart och de nya omdesignade menyerna i apparn är lanserade.

När våra användare fått tycka till om vilket förslag man gillade bäst och ge sina åsikter, stod det klart att det var förslaget med en tab-meny i skärmens nederkant som man tyckte bäst om. I den senaste uppdateringen av vår app för iOS och Android kan du se resultatet av detta.

Bra att veta så här i shoppingtider

Du som har Mobildosan aktiverad ska veta att den är precis som tidigare tillgänglig i oinloggat läge om du t.ex. ska godkänna ett köp på internet. Du hittar den uppe till höger på logga-in-sidan under menyknappen med tre punkter staplade på varandra.

Beskrivning av nya menyn

För att göra det enklare för dig som kund har vi först en överblickssida som heter Min ekonomi. Sedan har vi valt att samla banktjänsterna i kategorierna Betala, Spara, Låna och Försäkra.

Min ekonomi

Efter att du loggat in i appen kommer du till Min ekonomi som ger dig en överblick över din ekonomi. Under plus-knappen hittar du snabblänkar till: Ny betalning, ny överföring och öppna konto.

Betala

Här kan du se om du har några betalningsuppdrag att signera och godkänna e-fakturor, samt betala räkningar och överföra pengar till dina egna eller andra konton. Under plus-knappen på denna sida hittar du: Ny betalning och ny överföring.

Spara

Om du har ett eller flera sparkonton och fondsparande hos oss hittar en överblick över detta här. Under plus-knappen på denna sida hittar snabblänkar till: Köp fond, sälj fond, fondmenyn och öppna sparkonto.

Låna

Här får du en överblick över dina bolån och blancolån som du har hos oss. Under plus-knappen hittar du snabblänkar som går till icabanken.se där du kan: Räkna på lån, räkna på bolån, ansöka om lånelöfte eller ansöka om bolån.

Försäkra

Du som har en försäkring hos ICA Försäkring kan se dem här. Under plus-knappen hittar länkar till icabanken.se där du kan: Räkna på bilförsäkring, köpa olycksfallsförsäkring och räkna på hus- och hemförsäkring.

Inställningar och övriga tjänster

Uppe till höger i appen ser du tre punkter staplade på varandra. Det är en menyknapp som leder dig till:

  • Mina dokument på icabanken.se
  • Mottagare – Lägg till nya, ändra och ta bort mottagare.
  • Hantera kort – Öppna och stäng ditt kort för olika regioner, Spärra och beställ nytt kort.
  • Säkerhetslösningar - Mobilt BankID, Mobildosan och hanteringen av ditt lösenord.
  • Kundservice – De olika sätt du kan kontakta oss på.
  • Inställningar – Uppdatera dina uppgifter, hantera push-notiser, skaka för att logga ut, snabbsaldo, Swish och kontoinställningar.

Fler nyheter


e-handla säkert med ICA Bankens mobildosa
Instruktioner 2017-11-07

Skön och säker julhandel på nätet

Svetten lackar. Vinterjackan är för varm. Armbågar i sidan – allt för att vara först i kön. Tänk så skönt att slippa stress och trängsel. Många väljer istället att handla sina julklappar och fynd på nätet. Slå upp en kopp kaffe och handla i lugn och ro vid köksbordet

› Läs våra e-handelstips här
Artikelbild
Instruktioner 2017-06-28

Efterlängtad nyhet för dig som handlar på nätet

Du har säkert suttit där och ska slutföra köpet på veckohandlingen av maten eller köpet av de där snygga kläderna i webbutiken och så kommer det upp att du ska signera köpet. Givetvis har du inte din kortdosa där du sitter. Då kommer här en efterlängtad nyhet.

› Mer om nyheten som du längtat efter
Artikelbild
Instruktioner 2015-10-22

Spärra och beställ nytt kort i appen eller på webben

Nu är det ännu enklare att spärra ett borttappat kort eller beställa ett nytt. Du gör det direkt i ICA Bankens app eller här på icabanken.se. Tryggt och bra, inte minst om du är utomlands.

› Mer om spärra och beställa nytt kort
Artikelbild
Instruktioner 2015-09-15

Köp din resevaluta i utvalda ICA-butiker

Du vet väl att det är möjligt att handla tre liter mjölk och samtidigt köpa euro, dollar eller annan utländsk valuta till semesterresan, direkt i kassan i utvalda ICA-butiker? 

› Mer om att köpa valuta på ICA
Artikelbild
Instruktioner 2015-05-18

Blippa – Det nya sättet att betala kontaktlöst

ICA är först ut i Sverige med att lansera kontaktlösa kortbetalningar. Därför har vi uppfunnit ett helt nytt ord till våra kunder – ”att blippa”. Den som blippar behöver bara hålla sitt kort intill mot terminalen och ”blippa” köpet.

› Mer om möjligheten att betala kontaktlöst