På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2013-12-01

Information om villkorsändring och prisjustering

Artikelbild
Artikelbild

ICA Banken vill informera om att vi per den 1 januari 2014 gör några villkorsändringar och prisjusteringar.

För dig som redan är bankkund hos oss kommer ändringarna som anges nedan att tillämpas från den 1 februari 2014. För det fall du som kund inte accepterar dessa ändringar har du rätt att säga upp ditt avtal med oss.

Ändringarna omfattar följande produkter och innebär:

1. Allmänna villkor för ICA Bonus

Bonuspoäng utgår ej vid betalning av receptbelagda läkemedel. Det är inte heller möjligt att använda bonuscheck som betalmedel för sådana varor.

2. Prislistan

Avgiften för uppdrag via personlig service höjs till 75 kronor, när det gäller tjänster som kunden kan utföra själv via internet- mobil- eller telefonbanken. Självbetjäningstjänsterna via internet- mobil- eller telefonbanken ingår som tidigare i kortavgiften.

3. Allmänna villkor för konto med tillhörande tjänster

Förtydligande har gjorts angående att kontot är avsett för privat bruk och inte får användas för juridisk persons tillgångar.

4. ICA kort samt ICA kort med kredit

Förtydligande har gjorts angående att kontot är avsett för privat bruk och inte får användas för juridisk persons tillgångar.

Nya räntesatser

För dig som har något av våra bankkort med konto- eller kortkredit löper kreditavtalet t.o.m 31 december varje år. Krediten förlängs årligen om Banken så medger. Banken medger dig förlängd kredit om inte annat har meddelats separat. F.r.o.m 9 januari 2014 löper kreditavtalen med 9,45 % ränta för kontokredit och med 13,45 % ränta för kortkredit. Räntan är rörlig.

Vid frågor

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta kundservice på
033‑47 47 90 som har öppet vardagar 8–20 .

Fler nyheter


Blippa på ICA
Information 2018-03-12

Förändring av beloppsgränsen för blipp

Det har nu gått ett par år sedan vi på ICA Banken bytte ut alla våra kort och införde möjligheten för våra kunder att kunna blippa sina köp. ICA var först i Sverige med detta och den nya tekniken för kontaktlösa betalningar har med åren gjort att fler och fler väljer det snabba sättet att betala och nu gör vi en justering av beloppsgränsen.

› Mer om förändringen av beloppsgränsen för blipp
Artikelbild
Information 2018-01-17

Information om årsbeskeden

I ICA Bankens hållbarhetsarbete ingår att minska antalet brevutskick. Det innebär att du får ditt årsbesked presenterat digitalt på internetbanken.

› Så hittar du ditt årsbesked
Gör dina bankärenden i god tid
Information 2017-12-01

Information inför årsskiftet

Inför årsskiftet finns det en del viktiga datum att förhålla sig till gällande bland annat betalning- och överföringsdagar, fondflytt och orderdagar för att de ska vara gjorda innan årsskiftet.

› Läs vad du bör tänka på inför årsskiftet
Artikelbild
Kampanjer 2017-11-20

Black Friday - fyll julstrumpan redan nu

Konceptet Black Friday, "svart fredag", kommer från USA och är synonymt med riktigt rabatterade priser. Priskalaset infaller traditionellt första fredagen efter Thanksgiving – och så även i Sverige.

› Läs mer om Black Friday
Stöd Childhoods arbete för utsatta barn
Kampanjer 2017-11-20

Var med och stötta Childhoods arbete

ICA stödjer sedan 14 år tillbaka World Childhood Foundation som är en organisation som arbetar med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn, både här i Sverige och i resten av världen.

› Mer om Childhood och hur du kan vara med att hjälpa