På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2015-11-09

Fin kvalitetsstämpel för ICA Bankens fonder

Artikelbild
Artikelbild
Utveckling 3 år

Fonder

  Ränta

  Bolån

  • 1,59% Rörlig
  • 1,59% 1 år
  • 1,99% 3 år

  ICA Bankens fonder har i dagarna blivit betygssatta av Morningstar. Det har nu gått mer än tre år sedan möjligheten att spara i fonder öppnades upp. I samband med detta startade vi även tre egna fonder som heter Varlig, Måttlig och Modig, som nu fått en betygsättning hos Morningstar.

  Morningstar RatingTM är ett fondbetyg från det oberoende fondinformations-bolaget Morningstar, där fondens historiska resultat jämförs med andra liknande fonder i hela Europa. Avkastningen justeras för risk och avgifter, samt jämförs inom över 180 olika kategorier. Betygsättningen görs löpande och kan ändras från månad till månad.

  I Morningstars första betygsättning av ICA Bankens fonder fick de följande betyg per den 31 oktober 2015:

  ICA Banken Modig

  ***

  ICA Banken Måttlig    

  ****

  ICA Banken Varlig

  ****


  Morningstar RatingTM har en betygsättning som sträcker sig mellan 1 och 5 stjärnor, där 5 stjärnor är bästa betyg. Vill du läsa mer om hur deras betygsättning fungerar kan du läsa om det hos Morningstar.

  Läs mer och köp ICA Bankens fonder

  Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i en fond kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Mer information om fonderna och riskerna återfinns i respektive fonds faktablad och informationsbroschyr som återfinns på icabanken.se. Fonderna ICA Banken Modig, ICA Banken Måttlig och ICA Banken Varlig är specialfonder och förvaltas av Catella Fondförvaltning AB. Informationen om fonderna baseras på uppgifter från Morningstar.

   

  Utveckling 3 år

  Fonder

   Ränta

   Bolån

   • 1,59% Rörlig
   • 1,59% 1 år
   • 1,99% 3 år

   Fler nyheter


   Blippa på ICA
   Information 2018-03-12

   Förändring av beloppsgränsen för blipp

   Det har nu gått ett par år sedan vi på ICA Banken bytte ut alla våra kort och införde möjligheten för våra kunder att kunna blippa sina köp. ICA var först i Sverige med detta och den nya tekniken för kontaktlösa betalningar har med åren gjort att fler och fler väljer det snabba sättet att betala och nu gör vi en justering av beloppsgränsen.

   › Mer om förändringen av beloppsgränsen för blipp
   Artikelbild
   Information 2018-01-17

   Information om årsbeskeden

   I ICA Bankens hållbarhetsarbete ingår att minska antalet brevutskick. Det innebär att du får ditt årsbesked presenterat digitalt på internetbanken.

   › Så hittar du ditt årsbesked
   Gör dina bankärenden i god tid
   Information 2017-12-01

   Information inför årsskiftet

   Inför årsskiftet finns det en del viktiga datum att förhålla sig till gällande bland annat betalning- och överföringsdagar, fondflytt och orderdagar för att de ska vara gjorda innan årsskiftet.

   › Läs vad du bör tänka på inför årsskiftet
   Artikelbild
   Kampanjer 2017-11-20

   Black Friday - fyll julstrumpan redan nu

   Konceptet Black Friday, "svart fredag", kommer från USA och är synonymt med riktigt rabatterade priser. Priskalaset infaller traditionellt första fredagen efter Thanksgiving – och så även i Sverige.

   › Läs mer om Black Friday
   Stöd Childhoods arbete för utsatta barn
   Kampanjer 2017-11-20

   Var med och stötta Childhoods arbete

   ICA stödjer sedan 14 år tillbaka World Childhood Foundation som är en organisation som arbetar med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn, både här i Sverige och i resten av världen.

   › Mer om Childhood och hur du kan vara med att hjälpa