På icabanken.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår

Nya bankkort behöver aktiveras före köp

När du får ett nytt bankkort från ICA Banken behöver du aktivera det innan du kan börja använda kortet. Det kan du göra via webben, mobilen eller genom att ringa till oss.

Så här kan du aktivera ditt bankkort:

  1. Via icabanken.se/aktivera
  2. Via mobil.icabanken.se/aktivera
  3. Via telefon 033-47 47 90

Om du väljer att aktivera ditt kort via icabanken.se, mobil.icabanken.se eller i någon av våra appar så loggar du in och klickar på "Mina kort" eller "Hantera kort". Följ sedan instruktionerna.

Du kan också aktivera ditt kort genom att ringa till vår kundservice på telefon 033-47 47 90.

Kortet kan öppnas för önskade regioner

När du har aktiverat ett nytt bankkort kan det användas inom Europa. Du kan sedan själv enkelt öppna upp ditt kort för fler regioner runt om i världen.

För dig som redan har ett giltigt bankkort

Om du inte gjort några inställningar så är ditt bankkort öppet i hela världen. Vi rekommenderar att du sätter begränsningar på var i världen ditt bankkort ska kunna användas.

Då blir ditt kort oanvändbart i de regioner som är stängda, och du kan enkelt öppna upp det igen om du ska ut och resa. Du bestämmer då vilken period bankkortet ska vara öppet för den region som du ska resa till.

Du kan också öppna och stänga möjligheten till internetköp utan säkerhetsdosa.

Begränsningarna gör du under "Mina kort" när du är inloggad på internetbanken, mobil.icabanken.se, eller i våra appar för iPhone och android.

Ditt nya bankkort behöver aktiveras innan du kan börja använda det.

Fler nyheter


artikelbild
Nyheter 2015-03-25

Klimaträtt – Ett pilotprojekt för ett mer klimaträtt liv

Nu lanseras det unika klimatprojektet Klimaträtt som ICA Banken är en av samarbetspartnerna till. Klimaträtt är ett initiativ som ska hjälpa och inspirera människor att på ett enkelt sätt minska sin klimatpåverkan i vardagen. Ett första steg är att erbjuda boende i ett flerfamiljshus i Uppsala praktiska verktyg i vardagen för att leva mer klimaträtt.

› Läs mer om projektet Klimaträtt
artikelbild
Nyheter 2015-03-24

ICA Banken är bästa bank i Sverige på hållbarhet

För tredje året i rad har svenska konsumenter utsett ICA Banken till den svenska bank som bäst tar miljöansvar och socialt ansvar, enligt Sustainable Brand Index™ årliga undersökning.

› Läs mer om utmärkelsen
artikelbild
Nyheter 2015-03-17

Nyhet! Fondspara var du än är

Nu kan du fondspara direkt i din mobil med vår prisbelönta app för iPhone och Android. Du kan enkelt få en översikt över dina fonders utveckling, köpa och sälja fonder samt starta och ändra ditt månadssparande.

› Mer om fondsparande i appen
artikelbild
Nyheter 2015-03-12

Blev du drabbad av Norwegians inställda flyg?

Den nu avslutade strejken hos flygbolaget Norwegian har drabbat många. Vi har samlat lite information om vad som gäller och vad du som eventuellt var påverkad av en inställd avgång kan göra.

› Läs mer vad som gäller för dig som är drabbad
artikelbild
Nyheter 2015-02-17

ICA Försäkring - Sveriges nya försäkringsbolag

Vi tar tempen på arbetet och hur det går med uppbyggnaden av Sveriges nya försäkringsbolag - ICA Försäkring. Bo Lagergren, vd för ICA Försäkring som har en mångårig erfarenhet inom bank och försäkring berättar lite om hur det går och vad som händer framöver.

› Mer om uppbyggnaden av ICA Försäkring
artikelbild
Nyheter 2015-02-14

Träffa oss i Mora under Vasaloppsveckan

Ska du kanske själv åka? Då har du möjlighet att träffa oss på ICA Banken och vara med och tävla om fina priser. Du hittar oss i Vasaloppstältet i ICAs monter i Mora mellan den 25 februari och 8 mars, tillsammans med andra skidåkare och medföljande hejarklackar.

› Mer om evenemanget under Vasaloppsveckan
artikelbild
Nyheter 2015-02-12

Vad betyder negativ styrränta?

Den 12 februari sänkte Riksbanken styrräntan till minus 0,1 procent, vilket innebär en helt ny situation för Sveriges banker.

› Mer om dagens besked från Sveriges Riksbank
artikelbild
Nyheter 2015-02-10

ICA Banken ändrar bolåneräntorna

Den 10 februari 2015 sänkte ICA Banken både den rörliga 3-månaders räntan och de bundna bolåneräntorna med en bindningstid på mellan ett och tio år.

› Läs mer om ränteändringen
artikelbild
Nyheter 2015-01-16

Du har väl upptäckt våra senaste digitala tjänster

Om du inte redan upptäckt dem, vill vi gärna tipsa om Mobilt BankID, Swish och Snabbsaldo. Det är tre väldigt populära tjänster som vi erbjuder våra kunder och som gör din vardagsekonomi lite enklare.

› Mer om Mobilt BankID, Swish och Snabbsaldo
artikelbild
Nyheter 2015-01-15

10 lyckliga vinnare i vår jultävling

Nu är de 10 lyckliga vinnarna i vår stora jultävling utsedda. Under 24 november till 24 december hade man möjlighet att tävla om en bonuscheck på 975 kr varje månad i ett helt år.

› Se alla vinnarna
artikelbild
Nyheter 2015-01-15

Pressmeddelande: Finansinspektionen ger klartecken för försäkringsverksamhet

ICA Banken har nu fått tillstånd från Finansinspektionen för att bedriva försäkringsverksamhet. ICA Banken startar nu upp ett dotterbolag, ICA Försäkring AB, med en egen ledning och styrelse. Planen är att bolaget ska börja erbjuda kunderna sakförsäkring i slutet av 2015.

› Till pressmeddelandet
artikelbild
Nyheter 2015-01-15

ICA Försäkring - En ny uppstickare på försäkringsmarknaden

Idag blev det klart att ICA Banken nu fått Finansinspektionens godkännande att starta försäkringsverksamhet. Nu börjar arbetet med att starta upp det nya försäkringsbolaget, ICA Försäkring AB.

› Läs mer om uppstarten av ICA Försäkring
artikelbild
Nyheter 2015-01-13

Information om årsbeskeden

I ICA Bankens hållbarhetsarbete ingår att minska antalet brevutskick. Det innebär att du får ditt årsbesked presenterat på internetbanken.

› Så hittar du ditt årsbesked
artikelbild
Nyheter 2014-12-22

Bästa utlandskortet för dig som gillar att resa

Tidningen Privata Affärer har presenterat vinnarna i sin årliga bankjämförelse. ICA Banken fick utmärkelsen "Bästa utlandskortet 2014". Motiveringen löd "Banken som ger valuta för pengarna på utlandsresan”.

› Läs mer om utmärkelsen
artikelbild
Nyheter 2014-12-20

ICA lanserar kontaktlösa kortbetalningar under 2015

Som första aktör i Sverige öppnar ICA upp för kontaktlösa kortbetalningar. Tekniken gör att man kan genomföra en betalning genom att hålla kortet intill kortläsaren. Lanseringen sker i samarbete med MasterCard och under 2015 kommer man kunna betala kontaktlöst i alla svenska ICA-butiker.

› Mer om kontaktlösa kortbetalningar
artikelbild
Nyheter 2014-12-19

Smart teknik ger en enklare bank

Hoppas att du hunnit ta del av våra satsningar under året. 2014 har varit ett händelserikt år på ICA Banken, inte minst inom ny teknik. Teknisk utveckling är ett av flera områden där vi ständigt jobbar för att bli bättre och göra fler kunder nöjda. Det ska vara enkelt och tryggt - det är bank på vårt sätt.

› Mer om ICA Bankens händelserika år
artikelbild
Nyheter 2014-12-10

Information inför årsskiftet

Inför årsskiftet finns det en del viktiga datum att förhålla sig till gällande bland annat fondflytt, orderdagar och betalning- och överföringsdagar för att de ska vara gjorda innan årskiftet.

› Mer information om vad man bör tänka på inför årsskiftet
artikelbild
Nyheter 2014-11-26

Childhood arbetar för att barn ska få vara barn

Framtiden blir så bra som våra barn mår. Därför stöttar ICA World Childhood Foundations oerhört angelägna arbete för utsatta barn i världen, både i Sverige och i andra länder.

› Läs mer om Childhoods arbete och hur du också kan hjälpa till
artikelbild
Nyheter 2014-11-25

Har du ett lån och återbetalar det via autogiro?

ICA Banken genomför nu en ändring som gör att alla kunder som har valt att återbetala sitt lån (ej bolån) med hjälp av en autogirodragning, inte får något utskick av låneavier hem i brevlådan.

› Läs mer om förändringen
artikelbild
Nyheter 2014-11-21

Android Wear + ICA Banken = sant

ICA Banken är bland de första bankerna i världen med stöd för Android Wear. Detta betyder att du nu även kan få fram ditt snabbsaldo i klockor som stödjer denna teknik.

› Mer om att vår app för Android nu stödjer Android Wear
artikelbild
Nyheter 2014-11-07

ICA Banken vann Guldmobilen för bästa mobilbank

Den 6 november gick Mobilgalan av stapeln för 14:e året i rad på Berns i Stockholm. På galan delas det bland annat ut pris för främsta innovatörer, bästa mobilföretag och prylar. ICA Banken var nominerad i kategorin Årets Mobilbank.

› Läs mer om utmärkelsen
artikelbild
Nyheter 2014-11-04

Nu lanserar vi Swish

Nu kan du som kund i ICA Banken ansluta dig till Swish. Med Swish har det aldrig varit enklare att göra betalningar eller själv ta emot pengar. Pengarna sätts dessutom in på ditt eller mottagarens konto inom några sekunder.

› Så enkelt kommer du igång med Swish
artikelbild
Nyheter 2014-10-13

Nu gör vi om på icabanken.se

Inom kort kommer vi att lansera nya färger, typsnitt och knappar på icabanken.se. Du som kund kommer att känna igen alla funktioner och strukturer även om designen är ny på vissa detaljer.

› Se hur det kommer se ut
artikelbild
Nyheter 2014-10-08

Nu kan du använda Mobilt BankID även i appen

Senaste uppdateringen av vår app för iPhone och Android gör det nu möjligt för dig att ansöka om och använda Mobilt BankID även i appen. Du ansöker om och hanterar Mobilt BankID under Inställningar i appen. På icabanken.se kan du sedan tidigare redan ansöka om och använda Mobilt BankID.

› Läs mer om Mobilt BankID i appen
artikelbild
Nyheter 2014-09-29

Hela landet för Rosa Bandet!

För oss på ICA hänger mat och hälsa ihop. Därför har ICA stöttat Cancerfonden i många år – ja faktiskt sedan femtiotalet – och Rosa Bandet-kampanjen mot bröstcancer sedan starten år 2003. I fjol samlade vi tillsammans med våra kunder in 16 miljoner kronor. Hjälp oss att slå det i år!

› Läs om ICAs insamling för Cancerfondens Rosa bandet-kampanj
artikelbild
Nyheter 2014-09-23

Nu lanserar vi Mobilt BankID på icabanken.se

Nu är det möjligt att ansöka om Mobilt BankID på icabanken.se. Med Mobilt BankID kan du logga in och utföra dina vanligaste bankärenden på icabanken.se och på vår mobila webb samt legitimera dig hos företag och myndigheter. Inom kort kommer du även kunna använda Mobilt BankID i vår app för iPhone och Android.

› Mer om Mobilt BankID
artikelbild
Nyheter 2014-08-12

Sista vinnarna i tävlingen Vinn 1 miljon bonuspoäng

Nu är tredje omgången avgjord i vår stora tävling där man kan vinna upp till 1 miljon bonuspoäng.

› Se vinnarna i tredje och sista tävlingsomgången
artikelbild
Nyheter 2014-07-06

Nya vinnare i tävlingen Vinn 1 miljon bonuspoäng

Nu är andra omgången avgjord i vår stora tävling där man kan vinna upp till 1 miljon bonuspoäng.

› Se vinnarna i omgång två
artikelbild
Nyheter 2014-06-05

Första vinnarna i Vinn upp till 1 miljon bonuspoäng

Nu är första omgången avgjord i vår stora tävling där man kan vinna upp till 1 miljon bonuspoäng.

› Mer om vinnarna i omgång ett
artikelbild
Nyheter 2014-06-03

Information om lanseringen av Mobilt BankID

Många kunder ser fram emot att kunna använda och ladda ned Mobilt BankID via ICA Banken. Detta är en av de mest efterfrågade tjänsterna och arbetet är i full gång. Vår målsättning har varit att lansera innan sommaren, men vi kommer att behöva mer tid på oss innan det är klart.

› Mer om arbetet med Mobilt BankID
artikelbild
Nyheter 2014-05-22

Tobias är vår 500 000:e bankkortskund

I veckan passerade vi på ICA Banken en milstolpe när vi gav ut vårt
500 000:e bankkort. Tobias från Huddinge, blev vår 500 000:e bankkortskund när han valde att ansöka om ett bankkort efter att ha fått rekommendationer från en vän.

› Mer om varför Tobias valde ICA Banken
artikelbild
Nyheter 2014-04-23

ICA Banken ansöker om tillstånd för försäkringsverksamhet

ICA Banken kommer att skicka in en ansökan till Finansinspektionen om tillstånd att bedriva försäkringsverksamhet. ICA Banken erbjuder privatkunder sakförsäkring via externa partners och har nu för avsikt att driva sakförsäkringsverksamhet helt i egen regi. Vd för det nya försäkringsaktiebolaget blir Bo Lagergren, idag chef för privatmarknad på ICA Banken.

› Läs pressreleasen
artikelbild
Nyheter 2014-04-22

Förenkla din vardag med Mobildosan

Mobildosan förenklar din vardag när du ska göra dina bankärenden. Det är en mobilvariant av den vanliga säkerhetsdosan som du idag använder tillsammans med ditt bankkort.

› Så kommer du igång med Mobildosan
artikelbild
Nyheter 2014-04-20

Se ditt saldo utan att logga in

Aktivera Snabbsaldo som kommer hjälpa dig att få koll på ditt saldo direkt i appen utan att logga in. Snabbsaldo är en funktion som finns tillgänglig i vår app för iPhone och Android.

› Så här aktiverar du Snabbsaldo i appen
artikelbild
Nyheter 2014-04-15

Vinnarna av UEFA Champions League biljetter

Kunder med bankkort hos ICA Banken hade i mars möjlighet att tävla om biljetter till UEFA Champions League finalen. Grattis till de lyckliga vinnarna som kommer att få se Europas två bästa fotbollslag göra upp i UEFA Champions League finalen den 24 maj i Lissabon.

› Möt de lyckliga vinnarna
artikelbild
Nyheter 2014-04-14

ICA Bankens fonder står sig mycket bra i jämförelse

Färdigpaketerade fond-i-fonder från olika banker och fondbolag jämförs i en artikel på Di.se. ICA Bankens tre egna fondlösningar står sig mycket bra i jämförelse både gällande de årliga avgifter och hur de har presterat över tid.

› Jämför ICA Bankens fonder
artikelbild
Nyheter 2014-03-16

Ett kort för både resan och släktmiddagen

Planerar du en weekendresa eller kanske den årliga släktmiddagen? Använd ditt bankkort på bästa sätt för att få ut så mycket som möjligt av din budget. Vi har tre olika bankkort, för lite olika behov.

› Få några tips inför resan
artikelbild
Nyheter 2014-03-16

Få din reskassa att räcka längre

En tredjedel av alla svenskar planerar en utlandsresa i vinter. Är du en av dom? Se till att få ut så mycket som möjligt av din reskassa genom att undvika onödiga avgifter och kostnader.

› Ekonomiska tips för utlandsresan
artikelbild
Nyheter 2014-03-14

Undvik falska undersökningar

Kunder i flera svenska banker får upp en pop-up med en undersökning i samband med när de loggar in eller loggar ut på sin banks webbplats. Det ser ut som om undersökningen kommer från banken, men i själva verket är det ett bedrägeriförsök där man samlar in kortnummer och annan personlig information.

› Mer om bedrägeriförsöken
artikelbild
Nyheter 2014-03-06

Karins kundvagnsrace på ICA Maxi Partille

Karin vann ett kundvagnsrace i ICA Bankens adventskalendertävling i julas. Vi följde med henne den dagen hon skulle köra sitt race på ICA Maxi Partille.

› Mer om kundvagnsracet
artikelbild
Nyheter 2014-02-24

Marie Halling har utsetts till vd för ICA Banken

Marie Halling har utsetts till vd för ICA Banken. Hon tillträder tjänsten senast den 1 september 2014 och kommer att sitta i ICA Gruppens koncernledning. Marie ersätter Jörgen Wennberg som går i pension.

› Mer om ICA Bankens nya vd
artikelbild
Nyheter 2014-02-20

Mixfond - För dig som hellre promenerar i vårsolen

Tar du hellre en promenad i vårsolen än att viktar om din fondportfölj? För de flesta är då valet inte så svårt - då kan mixfonder vara ett utmärkt alternativ.

› Läs mer om våra mixfonder
artikelbild
Nyheter 2014-01-29

ICA Banken vann pris i Web Service Award

ICA Banken har fått pris för bästa webbplats inom kategorin Information och Service av Web Service Award. ICA Banken var också nominerade för bästa mobilsajt/app.

› Läs mer om utmärkelsen
artikelbild
Nyheter 2014-01-21

2013 blev ett bra år för ICA Bankens fonder

Vi har erbjudit våra kunder att spara i fonder under lite mer än ett år. Bland de mer än 45 olika fonderna har vi tre egna: ICA Banken Varlig, Måttlig och Modig som är mycket uppskattade av våra kunder.

› Läs mer hur ICA Bankens fonder gick under 2013
artikelbild
Nyheter 2014-01-09

Hur nöjda kunder kan en bank få?

År 2013 avslutades med en glad nyhet för oss på ICA Banken. I oktober visade en undersökning av Svenskt kvalitetsindex att just vi har Sveriges nöjdaste bankkunder. Nästan tre av fyra kunder tycker att ICA Banken är så nära en perfekt bank det är möjligt att komma.

› Läs mer om året som gått och vad händer 2014
artikelbild
Nyheter 2013-12-19

Studenternas bästa bank

Tidningen Privata Affärer har utsett ICA Banken till "Bästa studentbank 2013". Motiveringen: "Här får studenterna vad de behöver - mat med dubbel bonus och rabatt. Plus bästa kortet på resan."

› Läs mer om utmärkelsen
artikelbild
Nyheter 2013-12-16

ICA Bankens bidrag till Musikhjälpen 2013

Årets tema i för insamlingen var att alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet. Vi har för tredje året i rad valt att skänka ett bidrag till Musikhjälpen.

› Mer om Musikhjälpen och vår gåva
artikelbild
Nyheter 2013-12-09

Ge barnen en julklapp som växer

Ett sparande är en julklapp som kan växa, och som barnen kan ha stor glädje av i framtiden. Öppna ett sparkonto eller starta ett fondsparande till ditt barn. Du och andra släktingar kan sedan fylla på sparandet när ni vill, regelbundet eller vid speciella tillfällen.

› Läs mer om sparande till barn
artikelbild
Nyheter 2013-12-06

Sätt in eller använd sedlar som blir ogiltiga

Den 31 december 2013 blir äldre versioner av femtiolappar och tusenlappar ogiltiga. Det gäller de sedlar som saknar folieband. Passa på att använda eller sätta in dessa sedlar innan årsskiftet.

› Läs mer om de ogiltiga sedlarna
artikelbild
Nyheter 2013-12-04

Ny skatt på sparande - även för barn

Du som sparar i fonder till dina barn kan behöva bekanta dig med den nya skatt, som alla behöver betala för sitt fondsparande.

› Läs mer om den nya skatten
artikelbild
Nyheter 2013-12-01

Information om villkorsändring och prisjustering

ICA Banken vill informera om att vi per den 1 januari 2014 gör några villkorsändringar och prisjusteringar.

› Läs mer om förändringarna här
artikelbild
Nyheter 2013-11-27

ICA Banken deltar i kampen mot barnpornografi

ICA Banken är med i kampen mot barnpornografi på internet, tillsammans med flertalet andra svenska banker. I samarbete med ECPAT Sverige och Rikskriminalpolisen kan bankerna tillsammans stoppa betalningar till webbplatser som erbjuder barnpornografi. 

› ICA Banken är med i ECPATs kamp mot barnpornografi
artikelbild
Nyheter 2013-11-11

Ge ett bidrag till Childhood

Vi vill att framtiden ska må bra, därför stödjer ICA Childhood. De jobbar för att barn ska få vara barn. Nu kan du som kund i ICA Banken enkelt skänka ett bidrag till Childhood med vår gåvoknapp.

› Mer om Childhood och hur du kan vara med och hjälpa
artikelbild
Nyheter 2013-11-11

Hanna blev kund nummer 600 000

När Hanna, 23 år från Stockholm, ansökte om ett bankkort hos oss blev hon vår 600 000:e kund. Hanna valde ICA Banken efter att ha blivit tipsad av både vänner och familjemedlemmar. Att passera 600 000 kunder är en milstolpe för oss på ICA Banken.

 

› Mer om varför Hanna valde ICA Banken
artikelbild
Nyheter 2013-11-06

Cancerfonden tackar för era gåvor

I samband med årets Rosa Bandet-kampanj kunde du som kund hos oss lämna ett bidrag genom att använda gåvoknappar på internetbanken. Knapparna vidarebefordrade totalt 56 785 kronor till Cancerfonden.

– Jag vill rikta ett stort tack till Rosa Bandets huvudpartner ICA och deras kunder, säger Cancerfondens generalsekreterare Stefan Bergh.

› Mer om insamlingsresultatet
artikelbild
Nyheter 2013-11-04

Vi har svettats ihop 45 330 kr till Rosa Bandet

ICA Banken ville i år hjälpa ICA med sin insamling till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Det gjorde vi genom att motionera. 30 minuter per dag och anställd var målet. För varje medarbetare och dag som man motionerat har vi skänkt 10 kronor till ICAs insamling. Resultatet: 45 330 kronor.

› Läs mer om ICA Bankens insats för Rosa Bandet
artikelbild
Nyheter 2013-10-22

Ny funktionalitet på internetbanken

Vi har två nya funktioner för dig som loggar in på internetbanken. Den ena är en transaktionssummering per mottagare under "mina kontohändelser". Nu finns även en möjlighet att växla vy under "kommande händelser" mellan vanliga klassiska listningen till en kalendervy.

› Mer info om de nya funktionerna hittar du här
artikelbild
Nyheter 2013-10-18

Lägsta gränsen för fondköp är sänkt

Vi har sänkt lägsta gränsen för fondordrar till 100 kronor. Det gäller både vid månadssparande, enstaka köp och byten. Tidigare var minsta belopp att köpa för 300 kronor.

› Läs mer om de lägre gränserna för fondordrar
artikelbild
Nyheter 2013-10-14

Inloggning med mobilt BankID kommer 2014

Vi vet att många kunder ser fram emot att kunna logga in med mobilt BankID på ICA Banken. Tidplanen för när det kan vara möjligt har ändrats, och nu ser det ut att bli klart till sommaren nästa år.

› Mer om inloggning med mobilt BankID
artikelbild
Nyheter 2013-10-11

Nya gränser för kontantinsättningar i butik

Från och med den 14 oktober kommer gränserna för insättning av kontanter i ICA-butikerna att ändras. Du kommer att kunna sätta in upp till 2 000 kronor per tillfälle, och totalt 8 000 kronor under 30 dagar.

› Läs mer om orsaken till förändringen
artikelbild
Nyheter 2013-10-07

Vi är banken med nöjdast kunder

Svenskt Kvalitetsindex mäter varje år hur nöjda svenskarna är med sina banker. Årets mätningar visar att det är ICA Bankens kunder som är mest nöjda med sin bank.

› Läs mer om resultatet från årets mätningar
artikelbild
Nyheter 2013-09-30

Våga se! För att stoppa barnsexhandeln

Filmarna Ulla Lemberg och David Herdies har gjort en dokumentärfilm om barnsexhandel i samarbete med ECPAT Sverige. Den 1 oktober premiärvisas filmen för de makthavare som kan påverka barns situation och verkligen göra något för arbetet mot barnsexhandeln.

› Mer om filmen När ingen ser
artikelbild
Nyheter 2013-08-23

Ny design på vår app för iPhone och android

Nu har vi släppt en uppdatering vår app för iPhone och android. Största nyheten är att apparna fått en designuppdatering. Nu kan man även från kontosidans startsida göra snabböverföringar mellan egna konton. Tack vare den nya menyn har du också snabb åtkomst till Logga ut-knappen.

› Läs mer om våra appar för iPhone och android
artikelbild
Nyheter 2013-08-22

ICA Gruppens delårsrapport januari-juni 2013

Nu har ICA Gruppen publicerat sin första delårsrapport för andra kvartalet 2013.

› Till rapporten
artikelbild
Nyheter 2013-06-15

Tips för internetbanken

Visste du att man kan ändra ordningen på de sektioner som finns på "Min ekonomi" efter att du loggat in på internetbanken?

› Mer om hur du gör kan du läsa här
artikelbild
Nyheter 2013-06-11

ICA Bankens nya webbsida

Nu har vi lanserat ett helt nytt utseende på vår webbsida. Är du en frekvent besökare kommer du känna igen funktionerna och mycket av strukturen även om designen är ny.

› Mer om nya utseendet
artikelbild
Nyheter 2013-06-07

Växla valuta inför resan

Ibland kan det kännas tryggt att ha med sig lite kontanter i rätt valuta på utlandsresan. Vi kan hjälpa dig med det i samarbete med Unimon.

› Valuta - så här beställer du
artikelbild
Nyheter 2013-05-30

ICA Banken på kalasturné med ICA Maxi

ICA Maxi fyller 20 år, och det vill vi på ICA Banken vara med och fira. Vi följer med på kalasturné och bjuder på tävling och andra aktiviteter.

› Läs mer om kalaset
artikelbild
Nyheter 2013-05-06

ICA Banken är bästa bank i Sverige på hållbarhet

Svenska konsumenter tycker att ICA Banken är den bästa banken i Sverige på att ta miljöansvar och socialt ansvar enligt Sustainable Brand Insights årliga undersökning.

Dessutom vinner ICA som företag utmärkelsen Sustainable Brand Index 2013, som det företag i Sverige som svenska konsumenter tycker är bäst på miljö och socialt ansvar.

› Läs mer om utmärkelsen
artikelbild
Nyheter 2013-04-08

Tre nya fonder i fondlistan

Nu hittar du tre nya fonder i fondlistan hos oss.

› Läs mer om de nya fonderna
artikelbild
Nyheter 2013-03-24

ICA Banken i mobilen

ICA Banken finns alltid tillgänglig i din hand. Med mobilen kan du välja att surfa in på våra mobila webbsida, eller ladda ned någon av våra populära appar till iPhone och Android.

› Mer om ICA Banken i mobilen
artikelbild
Nyheter 2013-03-21

Dags att deklarera - skaffa Mobilt BankID

Nu är Skatteverkets e-tjänst öppen för att kunna deklarera. Då behöver du kunna identifiera dig elektroniskt med till exempel Mobilt BankID. Sista dag att deklarera är den 2 maj 2013.

› Mer om e-legitimation
artikelbild
Nyheter 2013-02-12

Gruppavtal med Moderna Försäkringar

ICA Banken och Moderna Försäkringar har tecknat ett gruppavtal gällande försäkringar.

› Gruppavtal med Moderna Försäkringar
artikelbild
Nyheter 2012-12-06

Nu kan du spara i fonder på ICA Banken

Nu breddar vi vårt utbud av banktjänster med fonder. Från och med den 19 november 2012 kan alla kunder med bankkort och säkerhetsdosa börja spara i fonder hos oss på ICA Banken.

Du kan välja någon av våra tre alldeles egna fondlösningar, eller från ett utbud av ett 40-tal andra fonder. Utgångspunkten är att det ska vara bekvämt och prisvärt för dig.

› Sparande i ICA Banken
artikelbild
Nyheter 2012-08-12

De vanligaste frågorna om ICA Student

ICA Student har väckt stort intresse. Vi vet att många av er har frågor om hur det fungerar. Här får du svar på några av de vanligaste frågorna.

› Svar på de vanligaste frågorna hittar du här
Visa fler Visa färre